Lånetider för våra SMSlån

Vi erbjuder dig en flexibel återbetalningstid

Att ta ett smslån kräver alltid att du återbetalar lånet inom en viss tid från det att du har fått pengarna på ditt konto. Denna tid kallas för lånets löptid, dvs. hur länge du har på dig att återbetala lånet till långivaren. I de flesta fallen fungerar det så att du bestämmer själv vilken löptid du önskar att lånet har och sedan får du en faktura som har en förfallodag utgående ifrån löptiden för lånet.

Löptiden för lånet beror på summan som du önskar låna och ofta är det så att ju mer du önskar låna, desto längre kommer lånetiden att vara. Om du t.ex. önskar låna 10 000 kr så kommer lånetiden vara 90 dagar. Däremot om du önskar låna 4000 kr så kan lånetiden vara 30 dagar.

Hos oss på Meddelandelån kan du ansöka om smslån från 4000 kr upp till 30 000 kr och löptiden för våra lån varierar mellan 30 dagar och 3 år, beroende på hur mycket du önskar låna. Visste du att du kan till och med förlänga löptiden för ett lån? Ja, du kan förlänga ett smslån med upp till 30 dagar ifall du behöver mer tid för att återbetala lånet.

Läs mer om våra löptider:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822