Mobillån från 4000 upp till 30 000 kr

Vad är ett mobillån?

Lån som ansöks via en mobiltelefon brukar kallas mobillån. Mobillån är ett perfekt sätt att låna pengar för dig som har mött oväntade utgifter och behöver snabbt låna en liten summa pengar, t.ex. 5 000 kr. Ett mobillån skiljer sig från ett vanligt banklån bl.a. i att summan är ofta mycket mindre, återbetalningstiden är kortare och du behöver inte besöka ett kontor för att fylla i en låneansökan – du kan göra det direkt i din mobiltelefon!

Mobillån 500-10000 kr hos Meddelandelån

Ansök mobillån och få lånebesked direkt!

Det bästa med ett mobillån är att du kan sköta allt som har med lånet att göra (ansökan, återbetalning osv.) via din mobiltelefon eller via webben. Detta betyder att processen går till snabbt och enkelt och att du kan skicka din låneansökan varsomhelst och närsomhelst – bara du har tillgång till internet!

Vanligtvis då du ansöker om ett lån måste du fylla i en massa formulär och svara på bankens svåra frågor. När du ansöker om mobillån behöver du endast svara på några frågor gällande din personliga ekonomi och sedan sköter automatiserade datorprogram om resten. Programmen kollar dina uppgifter och bestämmer om du kan få ett lån eller ej. Detta gör att du kommer att få lånebesked direkt på skärmen då du har skickat in din ansökan.

Mobillån med smidig kundtjänst

På Meddelandelån utbetalar vi lån veckans alla vardagar och vi erbjuder våra kunder direkt utbetalning (till Nordea och Handelsbanken) under våra öppettider (må – fre 08:30-17:00). Ifall du har några frågor om våra utbetalningar får du gärna kontakta vår kundtjänst för ytterligare information.

Vem kan ansöka mobillån?

För att kunna ansöka om ett mobillån hos Meddelandelån måste du uppfylla följande kriterier:

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer
  • Du har ett svenskt telefonnummer
  • Du är utan skuldsaldo hos Kronofogden
  • Du har inte betalningsanmärkning

Ifall du uppfyller lånevillkoren ovan är du hjärtligt välkommen att ansöka om ett lån hos oss! Om du inte uppfyller kriterierna kan vi tyvärr inte godkänna din låneansökan.

Läs mera om olika typer av lån:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822