SMSlån med förlängning

Du har tagit ett smslån och förfallodatumet för räkningen är om två dagar. Du får din lön först om en vecka.

Detta är en relativt vanlig situation för våra kunder och eftersom vi bryr oss om våra kunder har vi svarat på feedbacken vi fått genom att erbjuda smslån med förlängning av förfallodatumet. Läs vidare för att se vad smslån med förlängning innebär och hur du kan dra nytta av detta.

Meddelandelån erbjuder SMSlån med förlängning

Att du kan förlänga på förfallodatumet av ett smslån innebär att du kan ändra på enskilda räkningars förfallodatum 1 gång med 30 dagar. Observera dock att du inte kan förlänga förfallodatumet för de större lånebeloppen med återbetalningstid på 1-3 år.

Kom ihåg att du aldrig ska sikta på smslån med förlängning eftersom en förlängning av löptiden på lånet medför extra kostnader för dig. Sikta alltid på att betala tillbaka lånet innan den ursprungliga löptiden för lånet går ut.

Forlang lan upp till 30 dagar

Hur förlänger man ett SMSlån hos Meddelandelån?

När du har fått din ansökan godkänd kommer du att kunna logga in på Mitt Meddelandelån med den PIN-kod som du får från vår kundtjänst. Där kan du se alla lån som du har tagit och du kan klicka på det lån som du önskar att förlänga löptiden för. Vårt system kommer att registrera din förfrågan och vår kundtjänst kommer att skicka en bekräftelse åt dig per e-post med det nya förfallodatumet när vi har mottagit din begäran om att förlänga ditt sms lån.

OBS! Alla fakturor måste förlängas senast på förfallodatumet för fakturan. Det går inte att förlänga en faktura som redan förfallit.

Vad kostar ett SMSlån med förlängning?

Då du förlänger ditt lån hos oss behöver du betala en hanteringsavgift. Hanteringsavgiften faktureras skilt och skickas ut till dig via posten som en ny faktura. Priset för hanteringsavgiften bestäms enligt hur många storleken på låner du vill flytta på förfallodatumet för. Lånekapitalet ska betalas med den ursprungliga fakturans betalningsinformation.

Om lånet har tagits med flera avbetalningar än en, påverkar inte en förändring resten av avbetalningarna. Resten av betalningarna skall skötas som enligt tidigare överenskommelse och förfallodatum. Eventuella frågor efter förfallodatumet bör ställas till Svea Inkasso. Svea sköter om Meddelandelåns fakturering och inkassoärenden.

Bekanta dig också med dessa sidor:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822