SMSlån 10 000 kr

Ett smslån på 10 000 kr är det största smslånet som Meddelandelån Sverige Ab erbjuder med en återbetalningstid på högst 3 månader, men också lånet som har den lägsta effektiva räntan. Ett sms lån 10 000 kr passar bra för att täcka större utgifter som man möter i vardagen: t.ex. att du har kraschat din bil och behöver betala för reparationen eller att kylskåpet hemma har gått sönder och du behöver köpa ett nytt kylskåp.

Att smslåna 10 000 kr kräver ansvar från dig

Eftersom 10 000 kr är ett stort belopp, vill vi försäkra oss om att ingen med betalningssvårigheter ansöker om lånet och därmed ytterligare förvärrar sin ekonomiska situation. När du tänker ta ett smslån 10 000 kr är det viktigt att du kommer ihåg att:

• Ett smslån ska alltid återbetalas,

• Ju längre du avstår ifrån att återbetala (efter förfallodagen), desto dyrare blir det för dig,

• Ett obetalt sms lån kan leda till betalningsanmärkning,

• Du inte ska låna för att återbetala ett tidigare lån.

Hur mycket kostar ett smslån 10 000 kr?

Ett sms lån på 10 000 kr kan tas antingen med 62 dagars eller med 90 dagars återbetalningstid och lånet återbetalas i två, respektive tre rater. Den totala kostnaden för sms lån 10 000 kr i 62 dagar blir 689 kr och ifall du vill låna i 90 dagar blir kostnaden för smslånet 904 kr. Kom ihåg att våra priser redan innehåller alla kostnader som tillhör lånet (bl.a. handläggningskostnad, ränta, faktureringskostnad) och priset som vi presenterar här är samma pris som du kommer att se på din faktura. Våra priser har inga dolda avgifter!

Hur ansöker jag ett sms-lån 10 000 kr?

Att ansöka om sms-lån hos Meddelandelån går snabbt och smidigt. Det enklaste sättet att ansöka om ett 10 000 kronors smslån är att fylla i en ansökan via vår webbsida (du kan använda formuläret bredvid). I följande skede kräver vi att du identifierar dig med e-legitimation, personnummer eller PIN-kod (för existerande kunder). Sedan kontrollerar vår kundtjänst dina uppgifter och ger dig lånebeskedet. Ifall din ansökan blir godkänd kommer utbetalningsprocessen att sättas igång utan dröjsmål.

Min låneansökan blev godkänd – när får jag pengarna på kontot?

Efter att du har fyllt i din låneansökan kommer du att få lånebeskedet så snabbt som möjligt. Om beskedet är positivt (din ansökan har blivit godkänd) kommer vår kundtjänst att utbetala lånet utan dröjsmål under våra öppettider. Om du har konto hos Nordea eller Handelsbanken kommer pengarna att synas på ditt konto redan samma dag. Ifall du använder någon annan bank kan det ta 1 – 2 bankdagar innan du ser pengarna på kontot.

 

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822