SMSlån med 90 dagars löptid

SMSlån med 90 dagars återbetalningstid är ett av de längsta sms-lånen på den svenska marknaden. En löptid på 90 dagar (alltså 3 månader) är vanligt för större belopp som kräver att låntagaren har längre tid på sig att återbetala lånet. Den allra vanligaste lånetiden som långivare erbjuder är 30 dagar men vi anser att det schysstare för våra kunder ifall de har längre tid på sig att återbetala ett lån och därför erbjuder vi smslån med 90 dagars lånetid.

SMSlån på 90 dagar från Meddelandelån

Tre månader är en lång tid att låna och ibland känns det tryggare att ha en så lång tid som 90 dagar på sig att återbetala ett smslån. Ett lån på 90 dagar passar bäst för dig som behöver låna en större summa, dvs. mer än 7000 kr, eftersom du har tre hela månader på dig att samla ihop pengarna för att återbetala lånet. Ett smslån på 90 dagar ger dig även mer flexibilitet med tanke på återbetalning eftersom du kan återbetala lånet i 2 eller 3 mindre rater. Hos oss kan du låna från 7000 kr upp till 10 000 kr med en återbetalningstid på 90 dagar.

Hur mycket kostar det att smslåna i 90 dagar?

Ju mer du önskar att låna desto högre kommer kostnaderna för lånet att vara, men kom ihåg att det är relativt sett billigare att låna mer eftersom den effektiva räntan för ett större lån är lägre. Den effektiva räntan för ett större lån är lägre p.g.a. att återbetalningstiden är längre (90 dagar). Meddelandelån erbjuder följande priser på smslån med 90 dagars återbetalningstid:

-       7000 kr i 90 dagar = 708 kr

-       8000 kr i 90 dagar = 774 kr

-       9000 kr i 90 dagar = 835 kr

-       10 000 kr i 90 dagar = 904 kr

Observera att du måste ha lånat hos oss tidigare för att kunna få ett större lån beviljat. Vi följer denna regel eftersom vi bedriver ansvarsfull kreditgivning. Använd formuläret bredvid för att ansöka om ett smslån med 90 dagars återbetalningstid!

Går det att förlänga ett smslån på 90 dagar?

Javisst! Hos Meddelandelån kan du alltid förlänga ett smslån med 30 dagar, men observera att du kan förlänga ett lån endast en gång. Kom ihåg att du ska kontakta oss i god tid ifall du märker att du kommer att ha problem med återbetalningen, speciellt då det handlar om ett lån på 90 dagar eftersom lånebeloppet vanligen är stort och vi vill inte att det skall leda till att ditt lån går till inkasso eller att du får en betalningsanmärkning på grund av att du har lånat hos oss.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822