SMSlån med 62 dagars lånetid

Ett smslån har alltid en lånetid som berättar när du måste återbetala lånet. Lånetiden räknas alltid utifrån den dagen då du har fått pengarna från långivaren till ditt konto. De populäraste lånetiderna bland långivare i Sverige är:

-       30 dagar

-       62 dagar

-       90 dagar

Observera att alla långivare inte ger dig möjligheten att välja återbetalningstiden utan de har endast en lånetid (vanligen 30 dagar) som du måste välja ifall du vill låna från dem.

Meddelandelån erbjuder smslån med 62 dagars återbetalningstid

Ett smslån på 62 dagar, dvs. ett lån med två månaders återbetalningstid, passar för dig som behöver låna en litet större summa och behöver lite extra flexibilitet med att återbetala lånet. Inom 62 dagar hinner du säkert få din lön ifall du har lånat p.g.a. lönen inte har räckt till för att täcka dina utgifter. Hos oss kan du låna från 4000 kr upp till 10 000 kr en lånetid på 62 dagar. En 62 dagars återbetalningstid ger dig mer flexibilitet eftersom du kan välja att återbetala lånet i två skilda rater vilket gör att summan för betalningarna blir mindre och det blir lättare för dig att klara betalningarna inom utsatt tid.

SMSlån + 62 dagar = vad kostar det?

Kostnaden för ett smslån är alltid bunden till summan som du önskar låna, ett litet lån kostar mindre och ett större lån kostar mer. I tillägg till lånesumman påverkas kostnaden även av den effektiva räntan för lånet och denna påverkas av lånetiden. Kostnaden för ett smslån på 62 dagar varierar mellan olika långivare; hos oss på Meddelandelån kostar ett smslån på 4000 kr med 62 dagars återbetalningstid 398 kr och ett smslån på 10 000 med 62 dagars återbetalningstid kostar 689 kr. Du kan se alla våra priser genom att besöka den här sidan.

Vad händer om jag inte kan betala tillbaka inom 62 dagar?

Om du ser att du inte klarar av att återbetala lånet inom 60 dagar ska du alltid kontakta vår kundtjänst och berätta om ditt återbetalningsproblem. Då kan vi hjälpa dig att hitta en lösning med vilken du klarar av att återbetala lånet. Ifall du vet att du senare kommer att kunna återbetala lånet kan du välja att förlänga löptiden för lånet med ytterligare 30 dagar. Observera att du kan göra detta endast en gång och att detta medför en extra kostnad till din faktura.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822