Låna 5000 kr eller 14 000 kr – Meddelandelåns mest populära lån!

Meddelandelån erbjuder lån i två huvudsakliga kategorier; mindre lån på 4000 - 10 000 kr och lån på 11 000 - 30 000 kr. Vi har undersökt och tagit fram till dig de populäraste lånen som ansöks hos oss på Meddelandelån. Lån på 5000 kr med återbetalning på 62 dagar är det allra populäraste lånet som våra kunder ansöker hos oss. I den större kategorin av privatlån är det lån på 14 000 kr med en återbetalningstid på 3 år som är det populäraste bland våra kunder.

Ett lån på 5000 kr likaså ett lån på 14 000 kr passar för dig som möter oväntade utgifter och vet att du kommer att ha pengar i ett senare skede som du kan använda för att återbetala lånet. Tidigare krävdes det att du besökte banken för att ta ett lån, såväl litet som stort, men nuförtiden går det mycket enklare och snabbare eftersom du kan ansöka om ett lån via internet.

Vad krävs för att jag skall kunna låna från Meddelandelån?

Eftersom vi vill vara en ansvarsfull kreditgivare har vi följande villkor som du måste uppfylla för att kunna ta ett lån hos oss:

• Du måste vara minst 20 år gammal,

• Du måste ha ett svenskt personnummer,

• Du måste ha ett svenskt mobilnummer, och

• Du måste klara en vanlig kreditupplysning (via SafeNode Ab) 

Med dessa villkor vill vi försäkra oss om att du har tillräcklig återbetalningsförmåga för det lån som du ansöker. Vi vill inte att våra kunder skall hamna i problem på grund av att de lånar från oss och därför rekommenderar vi inte ett lån för dig som har haft återbetalningsproblem tidigare.

Låna litet eller låna stort

Vi erbjuder lån både stora som små. Det allra mest populära lånet bland våra kunder är 5000 kr lån. Bland de kunder som ansöker större lån hos oss, är det populäraste lånet 14 000 kr på 3 år.

Hur mycket kostar det att låna 5000 kr via sms lån?

Då du lånar hos oss behöver du inte vara rädd för dolda avgifter eller några andra överraskningar gällande våra priser. Du kan vara säker på att priset som vi anger här är det samma som du ser på fakturan som du får. Ett lån på 5000 kr kostar 446 kr och det har en effektiv ränta på 97,87 % (då återbetalningstiden är 62 dagar).

Priset för ett 5000 kronors lån innehåller bland annat uppläggningsavgift, räntor samt faktureringskostnader, vilket betyder att du måste återbetala 5446 kr inom 62 dagar efter det att lånet har godkänts. Ifall du märker att du inte klarar av att återbetala lånet inom utsatt tid så kan du förändra lånets förfallodatum genom att logga in på vår tjänst (efter att du har fått lånet godkänt). 

Hur mycket kostar det att låna 14 000 kr från Meddelandelån?

Vi är transparenta med våra priser. Vi garanterar att det priset som vi anger här är det samma som du ser på fakturan som du får. Vårt populäraste stora lån är 14 000 kr på 3 år och kostar 11 512 kr och har en effektiv ränta på 55,26 % (då återbetalningstiden är 3 år).

Priset för ett 14 000 kronors lån innehåller bland annat uppläggningsavgift, räntor samt faktureringskostnader, vilket betyder att du måste återbetala exakt 25 512 kr inom 3 år efter det att lånet har godkänts. Du kan även återbetala lånet i sin helhet tidigare genom att kontakta vår kundtjänst.

 

När får jag pengarna på kontot?

Du kan ansöka om lån hos oss 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Vi behandlar låneansökningar under kundtjänstens öppettider. Du får lånebesked genast och vi strävar också efter att utbetala alla lån utan dröjsmål. 

Om du har konto hos Nordea eller Handelsbanken kommer pengarna att synas på ditt konto vanligen redan samma dag. Ifall du är kund hos någon annan bank kan det ta 1 – 2 bankdagar innan pengarna syns på ditt konto. Ifall du har några frågor eller om du behöver hjälp med din ansökan, var vänlig och kontakta vår kundtjänst här.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822