Mikrolån med svar direkt

Mikrolån för att täcka oväntade kostnader

Ett mikrolån handlar ofta om att låna små summor av pengar (500 - 10 000 kr). Ett mikrolån passar för dig sig som har träffat oväntade utgifter och därför behöver låna pengar. Beakta att då du tar ett mikrolån, måste du betala den lånade summan tillbaka inom en nära framtid.

Dessa typer av situationer kan handla om att du till exempel måste betala en dyr räkning, du vill bjuda din flick- eller pojkvän på en middag på en lyxig restaurang eller att du snabbt behöver pengar innan du får din lön på ditt konto om några veckor.

Mikrolån skiljer sig ifrån vanliga lån inte bara på grund av den mindre summan och den kortare återbetalningstiden, utan också på grund av att du kan ansöka om ett mikrolån utan säkerhet, det vill säga att du inte behöver ställa en säkerhet för lånet (t.ex. borgen eller garanti). Dessutom, kännetecknas mikrolån av att du får pengarna på ditt konto väldigt snabbt.

Hos oss handlar låneprocessen om bara några minuter då du ansöker om ett lån under vår kundtjänsts öppettider (må-fre 08.30-17.00).

Du kan ansöka om mikrolån hos oss helt avgiftsfritt via vår hemsida eller så kan du ansöka om ett mikrolån via SMS.

Mikrolån med flexibla återbetalningstider

Återbetalningstiden för ett mikrolån beror på beloppet som du önskar låna. Vi erbjuder mikrolån med 30 dagars, 62 dagars och 90 dagars återbetalningstid. Lån med 62 dagars återbetalningstid återbetalas vid två betalningstillfällen. Lån med 90 dagars återbetalningstid återbetalas vid tre betalningstillfällen.

Hos oss kan du även förändra förfallodagen på lånet ifall du märker att du har valt en för kort återbetalningstid (mer information här).

Vem kan låna pengar hos oss?

För att kunna bli beviljad hos oss, måste du:

  • vara över 20 år
  • ha ett svenskt personnummer
  • ha ett fungerande svenskt mobiltelefonnummer
  • vara utan ett skuldsaldo hos Kronofogden

Meddelandelån bedriver ansvarsfull kreditgivning

Meddelandelån Sverige är en av de äldsta aktörerna inom små, korta SMS- och webblån på den svenska marknaden. Vi har varit aktiva på den svenska marknaden sedan 2006 och under den tiden har vi hjälpt tusentals av vanliga människor att klara sig genom kortvarig stram ekonomi genom att låna små mängder av pengar åt dem med tydliga priser och ärliga villkor. Du kan läsa mer om företaget C Finance / Meddelandelån Sverige här.

Läs mera om olika typer av lån:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822