Om våra priser

När du tar ett lån hos Meddelandelån kan du vara säker på att det pris du ser när du ansöker är samma belopp som du får på din faktura. Vi är måna om att ge dig all information du behöver när du behöver låna pengar för att undvika överraskningar och dolda kostnader som kan uppstå när informationen är knapphändig.

Se tabellen över priserna för alla våra lån längst ner på sidan

information priser ansökan människa dator

Priser och räntor för våra SMS-lån

Hos oss kan du smslåna från 4000 kr till 30 000 kr i upp till 3 år, enkelt och bekvämt. Det är viktigt för oss som en seriös och pålitlig långivare att du vet den exakta summan, i kronor och ören, vad det kostar att ta ett smslån hos oss. På våra sidor hittar du aldrig "från" priser eller räntor, utan vi har endast ärliga och tydliga priser. Det pris som du ser här på vår webbsida är samma pris som du kommer att se på din faktura då du har fått lånet godkänt.

Våra priser innehåller inga dolda avgifter

Våra priser inkluderar handläggningskostnad, uppläggningsavgift, räntor samt faktureringskostnader. Inga extra kostnader kommer att läggas till lånebeloppet. Att ansöka om ett smslån hos oss är helt kostnadsfritt om du gör det via vår hemsida och du kan alltid välja att avstå från lånet även efter du skickat iväg din ansökan. Observera dock att lånet är en högkostnadskredit och vi rekommenderar att fundera på följande saker innan du lånar. Vill du veta mer hur det går till att ta ett lån hos oss kan du läsa mer om hur det går till här.

Räntan för ett SMSlån är avdragsgill

Eftersom du betalar ränta på ditt sms-lån har du rätt att dra av 30 % av den ränta du betalt på ditt lån i din deklaration. Vi skickar automatiskt in uppgifterna vid årsskiftet till Skatteverket. Du behöver alltså inte göra något annat än att kontrollera att uppgifterna stämmer när du får hem din deklaration. Tänk på att lån du tar i år syns först på nästa års deklaration. Läs gärna mer på www.skatteverket.se. Tänk på att det enbart är räntedelen av lånet som är avdragsgill - inte de andra kostnaderna (t.ex. faktureringskostnad).

Priser jämförs med effektiv årsränta

Då man redogör kostnaderna för ett smslån, måste kreditgivarna uppge kostnaderna i effektiv årsränta. Kom ihåg att effektiv årsränta är ett måttbegrepp, inte en faktisk kostnad för smslån. Den effektiva årsräntan innehåller alla kostnader som uppstår under ett års tid. Syftet med den effektiva årsräntan är att hjälpa konsumenten jämföra olika lånesummors kostnader.

Meddelandelåns övriga kostnader

Det finns inga extrakostnader hos Meddelandelån. Att ringa vår kundtjänst kostar aktuell samtalstaxa, dvs. samma pris som det kostar att ringa en vän. Du kan också kontakta oss gratis via e-post eller chat-funktionen på webbsidan.

Förlängning av faktura

Ifall du är i behov av extra återbetalningstid kan du välja att förlänga din faktura. Då du förlänger en faktura uppstår en kostnad i form av förlängningsavgift som faktureras skilt. Denna avgift ser du på dina egna sidor innan du bekräftar förlängningen av din faktura.

Här ser du priser på de olika lånebeloppen:

 

Lånetiden utgår från den tid då pengarna utbetalas till ditt konto.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822