Priser och räntor för våra SMS-lån

Hos oss kan du smslåna från 500 kr till 30 000 kr i upp till 3 år, enkelt och bekvämt Det är viktigt för oss som en seriös och pålitlig långivare att du vet den exakta summan, i kronor och ören, vad det kostar att ta ett smslån hos oss. På våra sidor hittar du aldrig "från" priser eller räntor, utan vi har endast ärliga och tydliga priser. Det pris som du ser här på vår webbsida är samma pris som du kommer att se på din faktura då du har fått lånet godkänt.

Här ser du priser på de olika lånebeloppen:

 

Lånetiden utgår från den tid då pengarna utbetalas till ditt konto.

Våra priser innehåller inga dolda avgifter

Våra priser inkluderar bland annat handläggningskostnad, uppläggningsavgift, räntor samt faktureringskostnader. Inga extra kostnader kommer att läggas till lånebeloppet. Att ansöka om ett smslån hos oss är helt kostnadsfritt om du gör det via vår hemsida och du kan alltid välja att avstå från lånet även efter du skickat iväg din ansökan. Vill du veta mer hur det går till att ta ett lån hos oss kan du läsa mer om hur det går till här.

Priser för våra smslån

Räntan för ett SMSlån är avdragsgill

Eftersom du betalar ränta på ditt sms-lån har du rätt att dra av 30 % av den ränta du betalt på ditt lån i din deklaration. Vi skickar automatiskt in uppgifterna vid årsskiftet till Skatteverket. Du behöver alltså inte göra något annat än att kontrollera att uppgifterna stämmer när du får hem din deklaration. Tänk på att lån du tar i år syns först på nästa års deklaration. Läs gärna mer på www.skatteverket.se. Tänk på att det enbart är räntedelen av lånet som är avdragsgill - inte de andra kostnaderna (t.ex. faktureringskostnad).

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 – 21:00
10:00 – 17:00
13:00 – 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 020-40 00 03