Sök sponsring

Vi på Meddelandelån finns här för dig. Vi vill hjälpa vanliga människor att klara av vardagen och därför vill vi också hjälpa dig att hitta sponsring till ditt lag, din förening eller organisation som arrangerar ett evenemang. Mejla oss och berätta noggrant vad du behöver av oss!

Mejla oss på: info@meddelandelan.se och sök sponsring!

Om oss

Meddelandelån har funnits i Sverige sedan 2006 och är en bifirma till C Finance AB. Vi är en av de äldsta aktörerna inom små, korta lån (s.k. smslån) på den nordiska marknaden. Vår filosofi är lika enkel som tydlig och går i korthet ut på att vi vill hjälpa vanliga människor klara sig genom kortvarig stram ekonomi genom att erbjuda ett litet lån med tydliga priser och ärliga villkor.

om oss


Tidigare spons-projekt:

Meddelandelån stöder kontinuerligt Barncancerfondens verksamhet genom sponsring. Däröver har vi sponsrat till exempel en tävlingsresa till USA!

Vi stöder barncancerfonden

Vi på Meddellandelån vill stöda organisationer som vi tror på. Barncancerfonden gör ett extremt viktigt arbete genom att finansiera 90 % av barncancerforskningen i Sverige. Däröver stöder organisationen barnen och deras anhöriga. Vi är väldigt glada över att kunna stödja Barncancerfondens verksamhet.

Vi hjälper idrottsföreningar

Vi vill stöda även idrottsföreningar och har till exempel sponsrat Gothenburg Cheer One:s tävlingsresa till Orlando, USA.

Ifall du tillhör en förening som söker efter sponsring kan du mejla oss direkt på: info@meddelandelan.se

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 - 16:00
09:00 - 16:00
13:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822