Internetlån utan UC hos Meddelandelån

Tack vare internet är det i dagens läge mycket enklare att låna pengar än några år tillbaka i tiden. Förr behövde man gå till banken och fylla i en ansökan under en intervju med bankpersonalen, idag går det enklare och snabbare att låna pengar via internetlån.

Ett internetlån är helt enkelt ett lån som ansöks via internet (vanligen via en långivares hemsida). Internetlån kännetecknas också av att summan som man lånar brukar vara relativt låg (vanligen mellan 4000 kr och 10 000 kr) och lånetiden brukar vara kort (30 – 90 dagar). Nu erbjuder Meddelandelån även internetlån från 11 000 kr till 30 000 kr, med återbetalningstid upp till 3 år.

internetlån från meddelandelån dator

Internetlån från 4000 upp till 30 000 kr

Det finns långivare som erbjuder internetlån upptill 300 000 kr men då går det inte längre lika enkelt och snabbt som för ett mindre belopp. Vi förstår att du har ett brådskande behov av pengar och då är det viktigt för dig som ansöker att du får pengarna direkt på kontot. Därför har vi valt att erbjuda internetlån för belopp mellan 4000 och 30 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar upp till 3 år, beroende på lånesumman.

De mest populära summor som ansöks hos oss är:

  • Internetlån 5000 kr
  • Internetlån 8000 kr
  • Internetlån 13000 kr

Hur ansöker man om ett internetlån?

Att ansöka om internetlån är enkelt: allt du behöver göra är att fylla i lånesumman och lånetiden i formuläret bredvid och trycka på knappen där det står ansök nu. I följande skede ber vi dig att identifiera dig med hjälp av e-leg (elektronisk legitimation), personnummer eller PIN-kod (för existerande kunder) för att vi måste försäkra oss om att lånesumman går till rätt person.

Efter det kontrollerar vår kundtjänst dina uppgifter och om allt är i skick sätter de igång utbetalningsprocessen genast. Hos Meddelandelån kan du alltså ta ett internetlån utan sms, du kan ansöka direkt via vår hemsida!

När får jag pengarna då jag tar ett internetlån?

Till skillnad från ett vanligt banklån, där det kan ta flera veckor innan man får pengarna på kontot, får man pengarna på kontot vanligtvis redan samma dag då man ansöker om ett internetlån. På Meddelandelån utbetalar vi lån veckans alla vardagar under kundtjänstens öppettider och då du får en låneansökan godkänd hos oss, ser du pengarna på kontot senast nästkommande bankdag.

Läs mera om olika typer av lån:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822