SMSlån med direkt utbetalning (måndag – söndag)

Då man ansöker om sms lån förväntar man sig att man får pengarna snabbare jämfört med t.ex. att låna från en bank. Långivare som erbjuder sms-lån kan utbetala sina lån mycket fortare än vanliga banker på grund av att lånesumman är mindre och löptiden för lånet är mycket kortare.

Det är viktigt att inse att det finns en skillnad mellan långivare som ger lånebesked direkt och långivare som utbetalar smslån direkt. Att ge lånebesked direkt innebär helt enkelt att då du ansöker om lån via långivarens hemsida så kommer du att få lånebeskedet genast då du har fyllt i dina uppgifter. Du ser alltså genast att om din ansökan är godkänd eller inte. I nästa stycke kommer vi att förklara vad det betyder att vi utbetalar smslån direkt.

Lana pengar med direkt utbetalning

Vad innebär direkt utbetalning av SMS lån?

Det finns många långivare på den svenska marknaden för smslån som säger att de har direkt utbetalning, men vad innebär det egentligen att man erbjuder direkt utbetalning av sina lån? Det finns inte en enda långivare som betalar smslån direkt till kontot eftersom långivaren måste först kontrollera låntagarens uppgifter och kontrollera att låntagaren har tillräcklig återbetalningsförmåga för att kunna låna.

Ifall du möter en långivare som säger att det utbetalar smslån direkt till kontot kan det hända att det är en långivare som inte är under tillsyn av Finansinspektionen vilket betyder att det är nödvändigtvis inte frågan om en seriös långivare som du kan lita på.

Meddelandelån erbjuder smslån med direkt utbetalning

Utbetalningstiden för sms-lånet påverkas av hur lång tid det tar för långivaren att utföra alla nödvändiga kontroller som behövs för att kunna bevilja ett lån. Utbetalningen påverkas även av ansökningsprocessens enkelhet för den ansökande. Vi hos Meddelandelån har gjort det så enkelt som möjligt för våra kunder att ansöka om lån och vi får ofta beröm av våra kunder för att vi har en enkel och effektiv låneprocess. Dessutom hjälper vår kundtjänst veckans alla vardagar ifall våra kunder har några problem eller frågor. 

Vilket bankkonto långivaren använder påverkar också ifall det handlar om direkt utbetalning eller inte. Ifall långivaren och låntagaren använder samma bank, kan lånesumman överföras till låntagarens bankkonto redan samma dag (till och med inom några timmar) och det anser vi att är definitionen för sms lån med direkt utbetalning.

SMSlån med direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken

Meddelandelån har bankkonton både i Nordea och i Handelsbanken, vilket betyder att vi har direkt utbetalning till konton i Nordea och Handelsbanken. Om du har konto på Nordea eller Handelsbanken och ansöker om smslån hos oss kommer du att ha pengarna på kontot inom kort under kundtjänsten öppettider. Ifall du har ditt konto hos någon annan bank tar det vanligen 1 – 2 bankdagar innan pengarna finns på ditt konto.

Har du frågor?

Kontakta vår kundtjänst för ytterligare information. 

Bekanta dig också med dessa sidor:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822