Låna pengar med direkt utbetalning

Låna från 4000 upp till 30 000 kr utan säkerhet med en återbetalningstid på 30 dagar upp till 3 år. Du har även möjlighet till förlänging av faktura vid behov. Vår sakkunniga kundtjänst hjälper dig ifall du har frågor om att låna pengar hos oss.

Låna pengar via mobilen

Varför låna pengar hos Meddelandelån?

Meddelandelån är en pålitligt långivare som hjälper dig i nöden. Vårt mål är att hjälpa vanliga människor att klara sig genom kortvarig stram ekonomi. Våra kunder berättar att de valt att låna pengar hos oss p.g.a.

  1. snabba överföringar,
  2. en smidig ansökningsprocess, och
  3. möjlighet till förlängning av faktura.

Du kan låna pengar hos oss 7 dagar i veckan - vi har direkt utbetalning till konton i Nordea och Handelsbanken, vilket betyder att du vanligen får pengarna redan samma dag.

Hos oss kan du låna från 4000 upp till 30 000 kr

Du kan låna till vad som helst - bil, motorcykel, renovering, räkningar, telefon, semesterresa osv. Vi kan hjälpa dig att klara av oförutsedda utgifter genom att erbjuda dig lån upp till 30 000 kr i upp till 3 år. Vårt minsta lånebelopp är 4000 kr i 30 dagar. Det populäraste beloppet som lånas hos oss är 5000 kr i 62 dagar.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna ifall du har några frågor.

Låna pengar på din dator via webben

Vem kan låna pengar hos Meddelandelån?

Meddelandelån driver ansvarsfull kreditgivning, dvs. vi lånar inte pengar åt personer med ekonomiska problem från tidigare (t.ex. betalningsanmärkning). För att kunna låna pengar hos oss måste du:

  • vara minst 20 år gammal,
  • ha ett svenskt personnummer,
  • ha ett eget mobiltelefonnummer,
  • ha en fast adress i Sverige, och
  • du får inte ha betalningsanmärkning.

Viktigt att hålla i tankarna då du lånar pengar

Kom ihåg att aldrig låna mer pengar än vad du behöver. Du måste alltid betala tillbaka lånet inom utsatt tid. Om du inte klarar av att återbetala lånet, tillkommer extra kostnader som du måste stå för. I värsta fall kommer fallet att gå till inkasso.

Om du tidigare har haft problem med att återbetala ett lån är det ingen bra idé att låna på nytt. Du ska aldrig ta ett nytt lån för att återbetala ett gammalt lån - detta leder lätt till en skuldfälla.

Hos oss lånar du utan säkerhet

Meddelandelån erbjuder s.k. sms-lån eller snabblån. När du lånar pengar hos oss, sker det alltid utan säkerhet - dvs. du behöver inte sätta något som pant för lånet. Vi gör en kreditupplysning på dig när du ansöker om lån och vi baserar lånebeskedet på upplysningen. Vanligtvis när du ansöker om lån hos banken, måste du sätta din bil eller lägenhet som pant för lånet - det behöver du inte göra hos oss! Detta gör att vi kan behandla ansökningar snabbare och överföra pengarna direkt på ditt konto om din ansökan blir godkänd.


 

Låna pengar utan utan UC

Hos oss lånar du alltid pengar utan UC-upplysning. Du behöver alltså inte sätta något som pant för ditt lån eftersom vi gör en kreditupplysning på dig när du ansöker om lånet. Vi använder inte UC (Upplysningscentralen) för att göra kreditupplysningar, vi har samarbete med SafeNode Ab. Vi behandlar låneansökningar diskret - ingen utomstående kommer att kunna se att du har ansökt om ett lån.

Utbetalning utan dröjsmål

När oväntade utgifter inträffar vill man ha pengarna snabbt på kontot – det förstår vi! När du lånar pengar hos oss kan vi flytta pengarna till ditt konto direkt ifall du har konto hos Nordea eller Handelsbanken. Om du har konto hos en annan bank, kommer du se pengarna på kontot senast följande vardag.

Låna pengar även på helger och kvällar

Du kan låna hos oss 7 dagar i veckan, vi gör utbetalningar även på helger. Våra öppettider hittar du på kundtjänst informationssidan.

Du kan göra en låneansökan när som helst, vår kundtjänst kommer att behandla din ansökan och överföra pengarna till ditt konto under våra öppettider.

Bekanta dig också med dessa sidor:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822