SMSlån med 30 dagars återbetalningstid

SMSlån kännetecknas av att återbetalningstiden (kallas också för löptid och lånetid) är mycket kortare än för ett vanligt banklån. Det allra vanligaste smslånet är ett lån med 30 dagars löptid, detta betyder alltså att du har exakt 30 dagar på dig att återbetala lånet från den stund då lånet har överförts från oss till ditt bankkonto.

I vilka situationer passar ett smslån med 30 dagars löptid?

Ett smslån med 30 dagars återbetalningstid passar för de flesta situationer eftersom 30 dagar är en relativt lång tid för att återbetala lånet. Inom dessa 30 dagar hinner man oftast få sin nästa lön ifall man har lånat för att man behövde pengar för extra utgifter. Dessutom hinner man arrangera ett annat sätt för att återbetala lånet innan förfallodagen för lånet kommer, t.ex. att göra lite arbete vid sidan om för att skaffa extra pengar. Ett smslån på 30 dagar är alltså en kortvarig lösning för att klara en tillfällig period av stram ekonomi, det är inte långsiktig lösning som du ska lita på varje gång du möter extra utgifter.

Vad kostar ett smslån på 30 dagar?

Kostnaden för ett smslån på 30 dagar beror på summan som du önskar låna eftersom kostnaden påverkas av den effektiva räntan, som i sin tur påverkas av lånetiden. Kostnaden för ett 30-dagars smslån varierar en hel del mellan olika långivare eftersom olika långivare det finns skillnader i hur företagen prissätter sina lån. Hos oss på Meddelandelån kan du låna från 4000 upp till 6500 kr med en återbetalningstid på 30 dagar. Ett SMSlån på 4000 kr med 30 dagars återbetalningstid kostar 281 kr medan ett 30 dagars lån på 6000 kr kostar 345 kr. Det populäraste lånet hos oss är utan tvivel ett lån på 5000 kr med 30 dagars återbetalningstid, detta lån kostar 313 kr.

Vad händer om man inte hinner betala tillbaka inom 30 dagar?

Ifall du märker i god tid att du inte klarar av att återbetala lånet inom 30 dagar måste du kontakta vår kundtjänst så fort som möjligt så kan vi hjälpa dig. Ifall du inte kontaktar oss kommer vi att skicka dig en betalningspåminnelse då 30 dagar har gått ut sedan vi överförde pengarna på ditt konto (om vi inte ser din betalning på vårt konto). Ifall du märker att du inte klarar av att återbetala lånet inom 30 dagar kan du också välja att förlänga smslånet med ytterligare 30 dagar, men observera att detta medför en extra avgift som du måste betala tillsammans med den nya räkningen.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822