SMSlån 5000 kr med 30 eller 62 dagars löptid

Meddelandelån Sverige Ab är en av de få långivare som erbjuder smslån upp till 5000 kr. Vi vill hjälpa människor klara sig genom kortvarig stram ekonomi och det kräver att man kan låna en relativt stor summa pengar. I det fallet kommer ett sms lån på 5000 kr behändigt eftersom du kan ansöka via internet (utan att behöva besöka en bank) och du får pengarna på kontot inom 1 – 2 bankdagar.

Åt vem passar ett sms lån på 5000 kr?

Vi är ett seriöst och professionellt företag som bryr sig om sina kunder. Därför vill vi inte att våra kunder skall hamna i ekonomiska svårigheter på grund av att de inte klarar av att återbetala ett smslån. Vi anser att ett sms-lån 5000 kr passar för dig som:

• Har ett tillfälligt behov av pengar,

• Har ett arbete med fast inkomst,

• Inte har betalningsanmärkningar eller obetalda skulder,

• Spenderar pengar ansvarsfullt.

Hur mycket kostar ett sms-lån 5000 kr?

När du ansöker om ett sms lån på 5000 kr kan du välja mellan 30 dagars och 62 dagars återbetalningstid. Om du väljer att smslåna 5000 kr i 30 dagar, kommer den effektiva räntan för lånet att vara 108,40 % och kostnaden 313 kr, vilket betyder att du betalar tillbaka 5313 kr inom 30 dagar ifrån att du har fått lånet beviljat. Ifall du väljer att låna med 62 dagars återbetalningstid blir den effektiva räntan för lånet 97,87 % och kostnaden 446 kr, vilket betyder att du måste återbetala 5446 kr inom 62 dagar.

Hur ansöker man om ett sms lån 5000 kr hos Meddelandelån?

Det finns två olika sätt att ansöka om ett smslån på Meddelandelån:

• Ansökan via vår webbsida, eller

• Ansökan via SMS (endast för existerande kunder)

Det enklaste sättet är att låna via webblån, dvs. genom att fylla i en ansökan på vår hemsida. Fyll i formuläret bredvid för att göra din ansökan! I nästa steg kommer du att behöva identifiera dig med e-legitimation, personnummer eller med PIN-kod. Därefter kontrollerar vår kundtjänst dina uppgifter och ger dig lånebeskedet. Ifall din ansökan är godkänd, påbörjas utbetalningsprocessen omedelbart.

När får man pengarna på kontot?

Du kan ansöka om lån när som helst, även utanför våra öppettider, men vi utbetalar lån endast under våra öppettider. För kunder som har konto hos Nordea eller Handelsbanken överförs pengarna direkt, för andra banker tar det ca 1 – 2 bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822