Kundrecensioner via Trustpilot
2014-09-24

Kundrecension Meddelandelån Trustpilot

Kundrecensioner via Trustpilot


Det är ytterst viktigt för oss att veta vad våra kunder tycker om vår tjänst. Vi arbetar hårt för att hålla våra kunder belåtna och vi försöker ständigt förbättra vår tjänst ur kundernas perspektiv.

Det första steget som tog var att vi utförde en kundundersökning på våren 2014 för att utreda, både hur våra existerande kunder samt personer som inte har lånat hos oss tidigare, upplever våra tjänster. Genom att utföra undersökningen lärde vi oss att våra kunder är mycket nöjda med vår tjänst: alla (100%) de som hade lånat hos oss sade att de var nöjda och alla skulle även rekommendera oss åt sina vänner och bekanta! Vi fick beröm för att vi har en smidig ansökningsprocess, snabba överföringar och möjlighet till förläning av lån. Se fullständiga resultat här.

Naturligtvis fick vi inte enbart beröm, flera av de som svarade på kundundersökningen gav oss råd och rekommendationer för hur vi kunde förbättra vår tjänst (bl.a. att göra vår hemsida mobilanpassad). Vi tycker att dessa rekommendationer är extremt viktiga och därför har vi valt att satsa ännu hårdare på att samla feedback!

Nu, tack vare Trustpilot, är det ännu enklare för våra kunder att ge feedback åt oss! Trustpilot erbjuder en webbaserad tjänst åt företag som gör det mycket enkelt att samla feedback. Företag får en egen sida på Trustpilots hemsidor där företags kunder kan gå in och skriva feedback. Från Trustpilot är det enkelt för företaget att hämta omdömen till sin egen webbsida och på så sätt visa sina besökare hur andra upplever företaget och dess tjänster.

Ifall du önskar skriva ett omdöme om oss, besök i så fall sidan: https://se.trustpilot.com/review/www.meddelandelan.se och klicka på den svarta knappen ‘Skriv ett omdöme’. Ditt omdöme kommer att visas på vår hemsida åt alla våra besökare och dessutom på Meddelandelåns sida på Trustpilot.se.

I tillägg till att vi vill förbättra vår tjänst genom att samla omdömen, vill vi även öka transparensen i vår tjänst genom att integrera alla Trustpilot omdömen direkt på vår hemsida. Detta betyder att du som besöker vår hemsida kan direkt se hur andra har upplevt vår tjänst och på basis av den informationen fatta beslut om du vill bli vår kund eller inte.

Kom ihåg att alla omdömen på Trustpilot är riktiga omdömen som har gjorts av riktiga personer. Vi har ingen kontroll över omdömen som skrivs om oss!

Med vänlig hälsning,

Meddelandelån smslån logga

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
09:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822