Meddelandelån har tagit position #1 på Trustpilot
2015-06-24



Meddelandelån har de nöjdaste SMSlån-kunderna i Sverige!


Bakgrund: Förra hösten gjorde vi ett beslut att vi ville öka på transparensen i vår tjänst och därför valde vi att börja samla in och publicera i realtid vad våra kunder anser om oss och vår tjänst.


Sedan vi började använda Trustpilot förra hösten, har vi nu samlat in nästan 600 omdömen och vår Trustscore (dvs. det vitsord som kunderna gett oss i medeltal) ligger på 9,3 (min 1, max 10). Detta betyder att våra kunder bedömer våra tjänster i medeltal som 9,3 utav 10. Sammanlagt finns det för tillfället 33 företag inom hela kategorin. Av dessa företag är det 7 (i tillägg till oss) i som har en Trustscore på över 9,0.


Genom att undersöka våra kunders omdömen på Trustpilot, kan vi se att de flesta uppskattar vår kundtjänst högt och anser att de har fått bra service då de har använt sig av våra tjänster. Dessutom anser våra kunder att vi behandlar låneansökningar effektivt.


Vi vill ge ett stort tack till alla våra kunder som har skrivit ett omdöme om oss! Vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att upprätthålla vår höga Trustscore och betjäna våra kunder väl.


Mer om Trustpilot


Trustpilot är en tjänst på internet som gör det enkelt för konsumenter att skriva ett omdöme om ett företag och dess tjänster. För företag blir det enkelt att visa dessa omdömen på sina hemsidor och på detta sätt göra företaget mer transparent åt besökarna. Företag som går med i tjänsten får sin egen hemsida på Trustpilot, där företagets kunder kan gå in och skriva ett omdöme.


Att skriva ett omdöme kräver endast att personen ger ett vitsord åt företaget (skalan är 1-5 stjärnor) samt skriver 1-2 meningar om hur de har upplevt företagets tjänster. Omdömen fungerar i realtid, dvs. genast när en kund går in och skriver ett omdöme, kommer detta att visas på företagets hemsida. Företaget kan dessutom kommentera ett omdöme t.ex. för att fråga mer detaljerade uppgifter om kunden, t.ex. varför denne är nöjd/icke-nöjd.





Vill du veta mer?


Besök vår profil på Trustpilot.se för mer omdömen och information.


Har du frågor? 


Du kan alltid kontakta vår glada kundtjänst via mail eller telefonnummer: kundtjanst@meddelandelan.se eller 020-40 00 03. Vi betjänar dig måndag — lördag: 07:00 – 22:00 och söndagar 12:00 – 16:00.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822