Meddelandelån tar första plats på Trustpilot
2014-12-08

Meddelandelån är nummer 1 på Trustpilot

Meddelandelån #1 på Trustpilot


Idag har vi äran att publicera att vi har tagit plats #1 på Trustpilot inom kategorin "Pengar"!

Meddelandelån har samlat 180 omdömen och vi har en Trustscore på 9,3. Detta betyder att våra kunder bedömer våra tjänster i medeltal som 9,3 utav 10. Sammanlagt finns det för tillfället 17 företag inom kategorin. Av dessa företag är det endast 2 st. (i tillägg till oss) i som har en Trustscore på över 9,0.

Genom att läsa våra kunders omdömen, kan vi se att de flesta uppskattar vår kundtjänst högt och att våra kunder anser att vi behandlar låneansökningar effektivt.

Vi vill ge ett stort tack till alla våra kunder som har skrivit ett omdöme om oss! Vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att upprätta hålla vår Trustscore.

Mer om Trustpilot


Trustpilot är en webbaserad tjänst som gör det enkelt för konsumenter att skriva ett omdöme om ett företag och dess tjänster. För företag blir det enkelt att visa dessa omdömen på sina hemsidor och på detta sätt göra företaget mer transparent åt besökarna. Företag som går med i tjänsten får sin egen hemsida på Trustpilot, där företagets kunder kan gå in och skriva ett omdöme.

Att skriva ett omdöme kräver endast att personen ger ett vitsord åt företaget (skalan är 1-5 stjärnor) samt skriver 1-2 meningar om hur de har upplevt företagets tjänster. Omdömen fungerar i realtid, dvs. genast när en kund går in och skriver ett omdöme, kommer detta att visas på företagets hemsida. Företaget kan dessutom kommentera ett omdöme t.ex. för att fråga mer detaljerade uppgifter om kunden, t.ex. varför denne är nöjd/icke-nöjd.

Vill du skriva en recension om Meddelandelån? Var vänlig och besök vår sida på Trustpilot!

Med vänlig hälsning,



Meddelandelån smslån

--
Kontakta vår kundtjänst

Psst...

Kom ihåg att delta i vår Julbildstävling på Facebook! Vi kommer att förverkliga tre (3) stycken drömpresenter bland alla deltagare! Därutöver kommer vi att belöna 3 st bilder med mest röster med biobiljetter.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822