Meddelandelåns tips för valborg och Första maj
2021-04-28

Meddelandelån valborg nyhet

Hur firas valborg och Första maj i år?

Liksom i fjol är vi också i år tvungna att fira valborg och första maj på ett ovanligt sätt på grund av att gemensamma fester och större folksamlingar fortfarande vis inte är tillåtna. Läs vårt blogginlägg om hur valborg och Första maj firas under de rådande omständigheterna i år omkring Sverige och ta vara på våra tips!

Fira tryggt, fira digitalt

På grund av att folksamlingar fortfarande är begränsade till enbart åtta personer måste traditionella, gemensamma evenemang under Första maj, liksom i fjol också inhiberas i år. Vi har tidigare publicerat ett blogginlägg där vi rekommenderade digitala kultuervenemang och detta kan tillämpas också i den nuvarande situationen!

Fast inget traditionellt firande kommer att ske i år fysiskt på Skansen, kommer de istället att ordna en digital sändning, vilket betyder att du kan delta i valborgsfirande lätt och tryggt från hemmasoffan!

Det är inte bara Skansen som firar valborgsmässoafton digitalt. Bland annat Örebro, Umeå och Luleå kommer att ordna program den 30 april via sina sociala medier. I Örebro kommer det att ske i form av körsång, vårtal och digitala fyrverkerier som streamas via Örebro universitets webbplats och via Facebook. I Umeå uppträder studentkören på Facebook och i Luleå streamas brasa och körsång via kommunens sociala medier.

Meddelandelåns öppettider under valborg och första maj

Vår kundtjänst kommer att betjäna dig som vanligt under valborgsmässoafton. Första maj kommer kundtjänsten att vara stängd och vi betjänar dig normalt igen på måndagen den 3 maj.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822