Meddelandelåns tips för alla hjärtans dag
2021-02-04

Meddelandelån februari allahjärtansdag

Alla hjärtans dag eller vändag

Alla hjärtans dag kan även kallas för vändag, fast dagen traditionellt är en högtid som många förknippar med romantiskt firande på tu man hand. Även om det såklart är ett fint upplägg så vill vi också slå ett slag för firandet av vänner i en lite bredare bemärkelse. Speciellt under de rådande omständigheterna och det ovanligt tunga året vi haft kan det vara fint att tillägna den kommande alla hjärtans dagen till en god vän! I år är det söndagen den 14 februari som vi firar det som kallas för alla hjärtans dag eller vändag.

Vad kan man ge bort i vändagspresdent?

Den gamla klyschan att det är tanken som räknas stämmer verkligen när det gäller vändags presenter. En gåva kommer ofta som trevlig överraskning och då är det kul även om det bara handlar om en bukett blommor med en trevligt formulerad hälsning eller en chokladask, som är en elegant klassiker. Här kommer våra bästa tips till dig som vill ge bort en present på vändagen!

Ge bort ett presentkort

Med tanke på hur lätt det är att göra ett inköp online är det riktigt kul att få ett presentkort i en specifik butik. Mottagaren av ett presentkort väljer helt enkelt sin present själv, men inom vissa ramar som du tycker är lämpliga. En sådan gåva stöder också hållbar konsumtion, eftersom mottagaren med stor sannolikhet skaffar något som verkligen också används i framtiden!

Bjud på middag

Att bjuda på middag är ett säkert kort. Vem vill inte gå ut och äta med en vän? I år är det inte lika tätt mellan borden på restaurangerna så det kan vara en bra idé att boka ett bord på ett mysigt ställe lite i förväg. Annars kan du laga mat själv hemma i din väns kök eller hos dig. I samband med en middag hemma kan du till exempel också med Meddelandelåns tips överraska ditt middagssälskap med en legendarisk kulturupplevelse rakt från hemsoffan!.

Ge bort en upplevelse

På senare år har upplevelseindustrin fått ett stort uppsving och det finns ett flertal företag som specialiserat sig på att sälja små och stora äventyr. Det kan handla om något så enkelt som en chokladprovning man genomför hemma på egen hand, till riktigt avancerade upplevelser som att provköra en sportbil på en bana. Många upplevelser är utformade för att två eller fler ska kunna dela dem. Därför är det extra lämpligt att ge bort en upplevelse som vändagspresent. Du ger helt enkelt bort något som ni sedan gör tillsammans. En sak som är bra med upplevelsepresenter är att de finns i alla prisklasser.

Ge bort något du själv har gjort

Du behöver inte ha mycket pengar för att kunna ge bort en väldigt fin present. Ofta är gåvor du har lagt ner tid på mer personliga än något du kan köpa. Här har uppfinningsrikedomen inga gränser. Vad sägs om att sticka en mössa till någon som behöver det? Om den du vill ge bort något till är en man som bryr sig mycket om sitt skägg kan ett hemgjort mustaschvax vara den bästa vändagspresenten. Det finns recept på nätet. Om det inte är så lång tid kvar tills det är dags att fira vändag kan du göra egna chokladpraliner på någon timme.

Vändagsfirande i grupp

Många förknippar vändagsfirande med en speciell vän. Men många umgås minst lika mycket i grupp som med en person. En lite ovanlig typ av vändagsfirande, som vi tror har potential att bli något utöver det vanliga, är att fira med hela kompisgänget. En social aktivitet är perfekt att enas kring under en vändag och kan komma att gå till historien – eller bli starten på en ny tradition att se fram emot varje år. Det behöver inte alls vara avancerat utan det kan räcka med ett knytkalas hemma hos någon som har plats. Tänk bara på att det är ett speciellt år i år och att det är smågrupper som gäller för ett tryggt vändagsfirande 2021.

Vändagsfirande på distans

Måste man träffas för att kunna fira vändag? Den frågan är aktuellare än någonsin i år då det kan vara problematiskt att träffa personer på grund av covid-19. Det går faktiskt att dela en trevlig stund utan att man träffas fysiskt. En bra internetuppkoppling och ett program med videochatt kan vara guld värt. Nu finns det även massor av tjänster som passar utmärkt om flera personer vill träffas för en stunds grupphäng. Discord, Zoom, Google Hangouts och Facetime är exempel på populära tjänster för ändamålet. Många som saknar fysiska möten med vänner har börjat göra vardagliga saker, som att titta på film tillsammans med andra via en gruppchatt. Det kanske inte låter som det mest glamorösa sättet att fira vändag på, men det kan också vara väldigt uppskattat med tanke på hur enkelt det är att ordna.

Meddelandelån finns här för dig!

Du kan välja att överraska någon dig när och kär på flera sätt under alla hjärtans dag! Hur du väljer att göra det är upp till dig, men om du är i behov av tillskott i din kassa för att förverkliga din plan kan du vända dig till Meddelandelån! Hos oss kan du ansöka om ett lån från 4000 - 30 000kr och får du besked direkt! Låt oss hjälpa dig göra alla hjärtans dag 2021 oförglömlig!

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822