SMSlån med utbetalning helg

Vi vill vara en flexibel långivare som erbjuder sms lån åt våra kunder då de mest behöver pengar och ofta händer det att det är just på helgen som man behöver ett sms-lån mest. Att ta ett smslån på helger är vanligt för våra kunder och ofta handlar det om att man vill göra någonting extra lyxigt på veckoslutet och därför behöver man ta ett sms lån.

Att ansöka om smslån på helg

Det är mycket vanligt att man behöver ta ett smslån på helgen eftersom man ofta vill investera i någon rolig aktivitet på veckoslutet, t.ex. en god middag i en restaurang, att åka Gokart med sina vänner, åka på en minisemester till Tallinn eller dylikt. Vanligtvis är det inte smart att låna pengar till direkt konsumtion eftersom det kan leda till att man hamnar i en skuldfälla, men vi tycker att det är OK att ta ett smslån på helgen för att göra något trevligt ifall man vet att man senare kommer att ha mer pengar som man kan använda för att återbetala lånet.


Kundresencioner

 

"Allting gick väldigt snabbt."

 
Safar, Meddelandelån kund

Vi erbjuder smslån på lördagar och söndagar

Det händer ofta att personer, som har tänkt låna från oss, ringer upp vår kundtjänst för att fråga om vi utbetalar våra lån på helger: JA, vi utbetalar sms-lån på helger!  Vi har öppet på fredag kl. 08:30 – 17:00 och lördag 9:00 – 16:00. Även om du kan ansöka när som helst, är det endast under vår kundtjänst öppettider som vi utbetalar lån.

När får jag pengarna då jag ansöker om smslån på helg?

Vi förstår att du vill ha pengarna så fort som möjligt på ditt konto och därför gör vi allt vi kan för att erbjuda långa öppettider och snabba utbetalningar. Tyvärr kan vi inte alltid påverka utbetalningstiden för våra smslån; ibland kan det ta längre än vanligt för vissa banker att överföra pengarna på ditt konto. Hos Meddelandelån har vi direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken! Vi erbjuder alltså sms lån på helger till Nordea och Handelsbanken. Ifall ditt konto finns hos någon annan bank får du vanligen pengarna på kontot nästa vardag, dvs. om du ansöker på lördag får du pengarna på kontot på måndag.

Bekanta dig också med dessa sidor:

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
09:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822