Vi sänkte kostnader - låna nu billigare än förr
2020-08-21

Meddelandelån med lägre kostnader

Det har blivit dags att uppdatera våra priser och uppfylla en önskan många av våra kunder har. Vi sänkte våra kostnader!

Meddelandelån låna pengar billigare uppläggningsavgift

72% billigare uppläggningasavgift - bara 108 kr

Kostnader för smslån är naturligtvis högre än normala banklån, eftersom besked och pengar rör sig snabbt från långivare till dig som kund. Vi är dock måna om att justera våra priser, så att lån vid akut behov också kan hittas till rimligt pris. Därför har vi nu sänkt vår uppläggninsavgift med hela 72%! Med andra ord, den gamla uppläggningsavgiften på 380 kr har vi lagt ner till bara 108 kr.

Gäller alla summor

Meddelandelåns uppläggningsavgift på alla lån är nu bara 108 kr! Den nya uppläggningsavgiften gäller alla Meddelandelåns lånebelopp, från 4000-30 000 kr.

Alla andra avgifter hålls lika

En så stor förändring i uppläggningsavgiften kan få många att fundera. Är räntan lika? Finns det andra avgifter? Både räntan och övriga avgifter på Meddelandelån hålls lika. Räntan är alltså även i framtiden 39% och avgift på faktura 45 kr. Vi gjorde helt enkelt Meddelandelån billigare för våra kunder!

Att avgifterna är lägre gör att också den effektiva årsräntan är lägre. Den effektiva årsräntan för Meddelandelån är nu bara 50,72 - 127,12 % (förr var effektiva årsäntan 52,02-1280,19 %). En märkbar förändring då du jämför olika långivare på marknaden.

Låna smidigt och enkelt

Vare sig det gäller en länge planerad renovering, uppköp eller oväntade utgifter (till exempel läkarbesök eller vattenskada), finns vi hr för dig. Bekanta dig med våra produkter och gör en ansökan smidigt och enkelt.

Om du har några frågor eller vill läsa mer om Meddelandelån, bekanta dig med våra vanliga frågor eller kontakta vår kundtjänst.

Bästa hälsningar,
Meddelandelåns team

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822