3 tillfällen då SMSlån kan ingjuta hopp
2019-11-13

I denna artikel belyser vi tre tillfällen då SMS lån kan skänka ett ljus av hopp i privatekonomin.

Meddelandelån smslån hopp i vardagen


SMS-lån - hopp i vardagen

Ekonomin har uppgångar såväl som nedgångar. I takt med att vi närmar oss nästa lågkonjunktur kan det bli allt svårare att få ekonomin att gå ihop alla gånger. Ibland kan därför ett litet tillskott av kontanta medel vara nödvändigt för att plötsligt uppkomna ekonomiska hinder ska kunna övervinnas. Idag belyser vi tre tillfällen då SMS lån kan skänka ett ljus av hopp i privatekonomin.

1. Ett oväntat veterinärbesök

Även om du har en djurförsäkring är det inte alltid den kan täcka kostnaden för akut djursjukvård eller annan veterinärbehandling direkt på plats – ibland justeras ersättningen i efterhand av försäkringsbolaget. Du kan därför behöva lägga ut pengar för hela veterinärbesöket i hopp om att få tillbaka merparten av dessa vid ett senare tillfälle.

Beroende på vilken behandling som krävs kan kostnaden lätt skena iväg, vilket gör att ett kortfristigt lån kan krävas för att på kort sikt finansiera veterinärbesöket. För att få bästa möjliga villkor rekommenderas att du jämför sms lån för att granska de olika lånens villkor och avgifter.

2. En tillfällig brist på likvida medel

Det är svårt att förklara för sina barn varför det inte finns någon mat på bordet. Din hyresvärd kommer inte heller att se med blida ögon på det faktum att du är sen med månadens hyra. Det krävs pengar för att få vardagslivet att gå runt och för att man ska kunna njuta av såväl de enklare som de lyxigare sakerna här i livet. Detta kan vara frustrerande för den som har en tillfällig dipp i privatekonomin och för stunden saknar likvida medel.

Dessvärre kan också ekonomiska bekymmer orsaka bråk mellan makar och åsamka alla inblandade stress och huvudvärk. Livet kan dock sällan vänta tills din nästa lön trillar in på kontot. Ibland behöver man helt sonika pengar i handen förr snarare än senare.

3. En oförutsedd resa

Det är inte alltid som de utgifter man kan behöva ha täckning för är helt nödvändiga. Och när det kommer till resor är de flesta semestrar planerade flera veckor eller månader i förväg. Ibland kan det dock dyka upp ett tillfälle som helt enkelt känns för bra för att missa, såsom en sista minuten-resa till en fjärran destination. Denna resa kan också på sätt och vis vara nödvändig – kanske har du plötsligt blivit inbjuden till en begravning eller ett bröllop?

Kostnaden för en sådan resa varierar förstås beroende på hur avlägsen destinationen i fråga är. Även en kortare tripp kan dock bli ganska kostsam om du behöver betala för såväl tåg- eller flygbiljett som hotellvistelse, hyrbil och måltider.

Avslutande tankar

I den mån det är möjligt är det alltid att föredra att du lägger undan pengar för sämre tider. Ibland finns det dock helt enkelt inte tillräckligt mycket pengar på sparkontot för att täcka oväntade och akuta utgifter. Genom ansvarsfull användning av SMSlån kan du dock få tillgång till de pengar du behöver för stunden och på så vis undvika en potentiell privatekonomisk katastrof.

Ansök om ett sms lån hos Meddelandelån här!


Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822