Meddelandelån har lanserat nya produkter
11.8.2017

Låna upp till 30 000 kr

Nu kan nu låna upp till 30 000 kronor hos oss. Tack vare detta är vår tjänst nu även mer flexibel än tidigare, vilket medför nya möjligheter för dig.

Högre belopp, längre återbetalningstid

Nu kan du ansöka om ett lån då du behöver extra pengar för t.ex ett större inköp och med längre återbetalningstid. Kanske du behöver pengar för ditt drömbröllop, eller har du redan länge fantiserat om att renovera huset? Ett behov av pengar kan även uppstå utan förvarning, till exempel om bilen måste repareras. Vi erbjuder lån så att du skall kunna uppfylla dina önskan och behov när något oväntat händer.

Återbetalningstid från 1-3 år

Alla våra nya lån från 11 000 kronor till 30 000 kronor är möjliga att väljas med längre återbetalningstider. Återbetalningstiden för dessa lån sträcker sig från 1 till 3 år. Detta betyder att du kan nu förverkliga större planer och drömmar som tidigare varit svåra att möjliggöra.

Vem kan ansöka?

För att kunna ansöka om ett av de större lånen med längre återbetalningstid måste du uppfylla samma krav som för de gamla lånen:

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du har regelbundna inkomster
  • Du är bosatt i Sverige och har ett svenskt personnummer
  • Du har inga betalningsanmärkningar

Vi gör en kreditprövning på alla som ansöker om ett lån hos oss, men vi använder oss inte av UC-upplysning. Vi gör ett kreditbeslut på basis av dina inkomster, utgifter och eventuella skulder som du har.

Ansök när som helst

Som vanligt kan du ansöka om lån hos Meddelandelån 7 dagar i veckan året runt. Vår kundtjänst behandlar ansökningar under våra öppettider (må-fre 08-21, lördagar 10-17 och söndagar 13-16). Du kan med andra ord låna hos oss även på veckoslut och under kvällstid.

Ifall du har frågor angående våra lån hjälper vår kundtjänst dig gärna!

Med vänlig hälsning,

Anna Meddelandelån

Anna

--

Meddelandelån Kundtjänst

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 – 21:00
10:00 – 17:00
13:00 – 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 020-40 00 03