Vi stödjer Barncancerfonden
2015-12-02

Meddelandelån stödjer barncancerfonden

Meddelandelån stödjer barncancerfonden


Cirka 300 familjer i Sverige drabbas varje år av det obegripliga; ett barn får en cancerdiagnos. Vi vill stöda arbetet som Barncancerfonden gör för att underlätta livet för familjerna.

Meddelandelån Sverige vill visa socialt ansvar genom att stöda organisationer som vi tror på. Barncancerfonden gör ett extremt viktigt arbete genom att finansiera 90 % av barncancerforskningen i Sverige och genom att ge stöd åt barnen och deras anhöriga. Vi är väldigt glada över att kunna bidra till det goda arbetet som Barncancerfonden har gjort sedan 1979.

Vill du vara med och stöda barncancerfonden? Vi uppmanar dig att besöka fondens hemsida och läsa mer om hur du kan hjälpa till: www.barnencancerfonden.se.

Har du frågor?
Kontakta oss per e-post kundtjanst@meddelandelan.se. Vill du veta vad som händer hos oss bland de första? Följ oss på Facebook.

Kort om Barncancerfonden
Verksamheten är helt beroende av frivilligt stöd från privatpersoner och företag. Utöver forskning finansierar Barncancerfonden vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer samt informationsspridning. Fonden grundades 1979 av oroliga föräldrar och vårdpersonal som gick samman för att stoppa nedläggningen av Sveriges då enda barncanceravdelning.

Kort om C Finance AB
Meddelandelån Sverige är en del av C Finance AB, som grundades 2006 för att erbjuda korta konsumentkrediter (sk. smslån) på den svenska marknaden. Meddelandelån Sverige är medlem i Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk förening, vars övergripande ändamål är att verka för en sund och seriös konsumentkreditgivning samt branschens goda anseende.


Senast uppdaterad: 2018-02-15

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 - 16:00
09:00 - 16:00
13:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822