SMS lån

Branschen för så kallade SMS-lån, telefonlån, Internetlån, webblån eller meddelandelån har på grund av stor efterfrågan under de senaste åren vuxit sig allt större. Den här typen av konsumentkrediter skiljer sig från traditionella lån beviljade av banker genom att det istället för att kunden ställer en säkerhet för lånet (exempelvis borgen, garanti eller en borgensman som går i godo för låntagaren) görs en kreditprövning på denne. Kännetecknande för dessa lån är även att kreditprövningen görs omgående och kunden får kreditbeslutet inom några minuter. Om låneansökan beviljas överförs pengarna genast till kundens konto, varvid kunden får tillgång till dem till och med samma dag. Återbetalningstiden för den här typen av lån är även mycket kortare än för traditionella lån, oftast rör det sig om en månad eller ett par veckor, och räntan samt avgiften för krediten betalas i samband med återbetalningen av lånesumman, alltså behöver kunden inte betala någon avgift vid själva lånetillfället.

Meddelandelån Sverige erbjuder SMS-lån samt Internetlån upp till 30 000 kronor. Endast befintliga kunder som skött sina tidigare återbetalningar utan anmärkningar kan låna större summor av oss. Återbetalningstiden beror på vilken summa du väljer att låna av oss och man kan endast beviljas ett lån åt gången. Lånet beviljas till en myndig och kreditvärdig person som har ett svenskt bankkonto samt en fast adress i Sverige. Låneansökan sker via Internet och kunden får kreditbeslutet omgående. Om låneansökan beviljas skall kunden bekräfta låneansökan genom att skicka ett SMS med sin publikt registrerade mobil, varvid kunden godkänner och förbinder sig till våra lånevillkor. Du kan också bekräfta låneansökningen via MittMeddelandelån eller på vår hemsida. Pengarna överförs under kundtjänstens öppettider från vårt konto på Handelsbanken eller Nordea och kommer således in på kundens konto antingen genast, eller om kunden har konto hos någon annan bank, senast påföljande bankdag.

För närmare information se vår lånetabell samt våra lånevillkor. För instruktioner för själva låneansökan se Weblån samt SMS-lån.

Inga dolda avgifter, inga konstigheter. Meddelandelan.se - Ett enklare lån.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822