Annuitetslån

Vi på Meddelandelån erbjuder annuitetslån på 11 000 och upp till 30 000 kronor och du kan välja en återbetalningstid för lånet på 1 till 3 år. På denna sida hittar du information om annuitetslån, vad är det och hur det fungerar.

Vad är annuitetslån?

Kort och gott används begreppet annuitetslån för lån som har samma återbetalningsbelopp vid varje avbetalning. Ursprungligen användes begreppet för lån som betalas årsvis, men nuförtiden används det för alla lån som har en fast månatlig återbetalningsrat.

Återbetalningen av lån består alltid av lånekapitalet samt ränta och eventuella kostnader. Eftersom annuitetslån är bestämda att ha samma summa att betala varje månad, betalar man i början av förhållandevis mer ränta och kostnader, i slutet mer av själva lånekapitalet.

När är annuitetslån ett bra alternativ?

Att välja annuitetslån som låneform är bra val om du vill veta exakt hur mycket du ska betala varje månad och det är viktigt för dig att summan varje månad är lika stor. Att veta exakt hur mycket du ska betala av månatligen kan hjälpa att bättre hantera din privatekonomi och personliga budget.

annuitetslån Meddelandelån

Vem kan ansöka annuitetslån hos Meddelandelån

Att ansöka om annuitetslån hos Meddelandelån är smidigt och enkelt. Fyll i vår låneansökan och få lånebeskedet och pengarna smidigt, ofta redan samma dag. Till skillnad från många storbanker går processen från ansökan till lånebesked ofta på kortare tid och hela processen sker på nätet. Våra lån är alltid utan UC upplysning, vi gör kreditupplysningen via Safenode. Vi kräver inte heller en säkerhet på lånet och identifieringen sker tryggt via BankID.

För att bli beviljad ett annuitetslån hos Meddelandelån behöver du komma igenom vår kreditbedömning samt uppfylla följande grundkriterier:

  • du är minst 20 år
  • du bor i Sverige och har ett svenskt personnummer
  • du har inga betalningsanmärkningar

Kan jag betala lånet i förtid?

Ja! Som låntagare har du alltid enligt lag rätt att betala ditt lån tidigare. Om du har ett existerande annuitetslån hos oss på 11 000 - 30 000 kr och vill betala lånet tidigare, kontakta vår kundtjänst för detaljer för återbetalning.

 

Läs mer om olika typer av lån.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822