Smslån 500 kr för att klara kortvarig stram ekonomi

Ett sms lån på 500 kr är den perfekta lösningen för dig som har råkat ut för kortvarig stram ekonomi och behöver snabbt låna en liten summa pengar. Ett sådant tillfälle kan handla t.ex. om att din lön är försenad eller att du har fått en oväntad räkning som du måste betala inom några dagar.

Ett smslån 500 kr passar utmärkt för täcka oväntade kostnader eftersom:

• Du får pengarna snabbt och smidigt på ditt konto,

• Kostnaden för lånet är låg,

• Du får en flexibel återbetalningstid, och

• Du lånar alltid med ärliga villkor då du lånar hos Meddelandelån 

Vad kostar ett smslån 500 kr?

Vi på Meddelandelån sätter mycket vikt på att erbjuda ärliga och tydliga priser för våra smslån. Att ta ett sms lån på 500 kr kostar 150 kr med en återbetalningstid på 30 dagar och en effektiv ränta på 2 333,95 %. Det vill säga att du får exakt 500 kr på ditt bankkonto och du återbetalar exakt 650 kr inom 30 dagar.

Ifall du är en ny kund hos oss så kan du ta ett smslån 500 kr utan ränta och avgifter. Detta betyder att du får 500 kr på kontot och du återbetalar exakt 500 kr inom 15 dagar. Den effektiva räntan på ett sms lån 500 kr för nya kunder är 0 %.

Hur ansöker du ett smslån på 500 kr?

Hos Meddelandelån Sverige finns det två olika sätt att ansöka om lån:

• Gör en ansökan via SMS (endast för existerande kunder)

• Ansök via internet (både för nya och existerande kunder)

Om du önskar göra din ansökan via SMS ska du skicka ordet ’LANA’ och ditt personnummer (t.ex. LANA 751222-1234) till numret 72456. Efter det kommer vår kundtjänst att ringa upp dig för att kontrollera dina uppgifter. Därefter kommer du att få ett SMS med information om ditt lån och ifall du godkänner uppgifterna gällande lånet ska du skicka ett SMS med ordet ’OK’ till numret 72456. När du godkänt uppgifterna om lånet kommer beloppet att betalas till ditt bankkonto utan dröjsmål under vår kundtjänsts öppettider.

Ifall du önskar att ansöka ett sms lån på 500 kr via internet ska du göra din ansökan via vår hemsida (använd formuläret bredvid). Detta kräver att du identifierar dig med PIN-kod (existerande kunder), via E-legitimation eller genom att fylla i ditt personnummer. Vår kundtjänst kommer att kontrollera dina uppgifter och därefter får du besked om din ansökan är godkänd eller icke godkänd. Om din ansökan blir godkänd kan du bekräfta den genom att logga in på Mitt Meddelandelån med PIN-koden som du får från vår kundtjänst och därefter kommer lånet att utbetalas på ditt konto.

När utbetalar Meddelandelån sina lån?

Vi jobbar hårt för att utbetala våra smslån så snabbt vi kan och därför har vår kundtjänst öppet 7 dagar i veckan. Om du ansöker under våra öppettider kommer din ansökan att kontrolleras omedelbart och du får också lånebeskedet direkt. Meddelandelån utbetalar smslån genast till konton i Nordea och Handelsbanken. Om du använder någon annan bank kommer pengarna att synas på ditt konto senast följande bankdag. Du kan ansöka om sms lån 500 kr 7 dagar i veckan och även utanför vår kundtjänsts öppettider. Ifall du ansöker utanför våra öppettider kommer din ansökan att behandlas genast på kundtjänsten öppnar och pengarna kommer att flyttas till ditt konto utan dröjsmål.

 

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 – 21:00
10:00 – 17:00
13:00 – 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 020-40 00 03