Smslån 3000 kr – det populäraste sms-lånet!

SMS lån 3000 kr är det allra populäraste lånet som våra kunder ansöker hos oss. Ett smslån på 3000 kr passar för dig som möter oväntade utgifter och vet att du kommer att ha pengar i ett senare skede som du kan använda för att återbetala lånet. Tidigare krävdes det att du besökte banken för att ta ett lån på 3000 kr men nuförtiden går det mycket enklare och snabbare eftersom du kan ansöka om ett sms-lån via internet.

Hur mycket kostar det att låna 3000 kr via sms lån?

Då du lånar hos oss behöver du inte vara rädd för dolda avgifter eller några andra överraskningar gällande våra priser. Du kan vara säker på att priset som vi anger här är det samma som du ser på fakturan som du får. Ett smslån på 3000 kr kostar 521 kr och det har en effektiv ränta på 583,18 % (då återbetalningstiden är 30 dagar).

Priset för ett 3000 kronors smslån innehåller bland annat handläggningskostnaden, uppläggningsavgiften, räntor samt faktureringskostnaden, vilket betyder att du måste återbetala exakt 3521 kr inom 30 dagar efter det att lånet har godkänts. Ifall du märker att du inte klarar av att återbetala lånet inom utsatt tid så kan du förändra lånets förfallodatum genom att logga in på vår tjänst (efter att du har fått lånet godkänt).

Vad krävs för att jag skall kunna låna 3000 kr från Meddelandelån?

Eftersom vi vill vara en ansvarsfull kreditgivare har vi följande villkor som du måste uppfylla för att kunna ta ett smslån från oss:

• Du måste vara minst 20 år gammal,

• Du måste ha ett svenskt personnummer,

• Du måste ha ett svenskt mobiltelefonnummer, och

• Du måste klara en vanlig kreditupplysning (via SafeNode Ab) 

Med dessa villkor vill vi försäkra oss om att du har tillräcklig återbetalningsförmåga för det lån som du ansöker. Vi vill inte att våra kunder skall hamna i problem på grund av att de lånar från oss och därför rekommenderar vi inte ett sms-lån för dig som har haft återbetalningsproblem tidigare.

När får jag pengarna på kontot?

Du kan ansöka om smslån hos oss 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Vi behandlar låneansökningar under kundtjänstens öppettider, det vill säga måndag – fredag mellan 08:30 – 17:00 och lördag 9:00 – 16:00. Du får lånebesked genast och vi strävar också efter att utbetala alla lån utan dröjsmål. 

Om du har konto hos Nordea eller Handelsbanken kommer pengarna att synas på ditt konto vanligen redan samma dag. Ifall du är kund hos någon annan bank kan det ta 1 – 2 bankdagar innan pengarna syns på ditt konto. Ifall du har några frågor eller om du behöver hjälp med din ansökan, var vänlig och kontakta vår kundtjänst här.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
09:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822