Fira påsk med Meddelandelåns tips
2021-03-17

Meddelandelån påsk semester

Meddelandelåns tips för påskfirande

Påsken är i antågande. För många innebär det trevliga familjemiddagar och utflykter tillsammans med nära och kära. I år kanske vi är tvungna att fira påsk på ett lite annorlunda sätt än vanligt eftersom pandemin fortfarande råder. Men, naturligtvis finns det ändå saker att göra.

Ta tag i din ekonomi under ledigheten

Det är ofta vid helger och högtider som ekonomin gör sig påmind. Om du känner dig stressad över din ekonomi och vill bli av med alla fakturor som kommer från många olika bolag, bekanta dig då med våra låneprodukter. Kanske blir din påsk lite mer rogivande och lugn om du tar tag i din ekonomi.

Har du tagit flera smålån eller handlat på kredit under en tid? Genom att ta ett större lån och betala tillbaka alla små summor får du bättre överblick. Dessutom minskar risken för påminnelseavgifter och dröjsmålsränta. Hos oss erbjuder vi till exempel lån på upp till 30 000 kronor.

Njut av vårvädret under påsklov

Under påsklovet är det roligt att kunna ta med familjen på en dagsutflykt, kanske till en djurpark eller skidbacken. Vill du gärna unna dig och familjen något extra, men helst göra något billigt, kan ni ordna aktiviteter på hemmaplan. Påskpyssel är nästan alltid uppskattat av barn, medan vuxna kan roas av spelkvällar och umgänge med vänner. Kanske vill du bjuda till bords med en trevlig påskmiddag? Det behöver inte bli dyrt, men kan bli extra lyxigt om du har en extra slant att spendera.

Fixa och reparera under påsken

Under vardagarna kan det vara svårt att hinna med allt det där man borde. Sitter listerna i vardagsrummet löst? Eller har du skjutit upp att städa ur garaget och plantera om blommorna? Under ledigheten är det skönt att ta tag i tidskrävande uppgifter. Det brukar kännas bra att kunna bocka av något från listan med saker att fixa. Påsklov kan vara ett fenomenalt tillfälle att ta hand om saker som du inte hinner med under vardagen och det kan också bli en riktigt rolig gemensam aktivitet för familjen. Att genomföra ett större, tidskrävande projekt är en investering i framtiden som kan förgylla din vardag när påsken är över!

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822