Hur kan man låna utan UC
2019-09-27

låna utan UC meddelandelån

Låna pengar utan kreditprövning från UC

Sajten "Lån utan UC" jämför Sveriges bästa lån, vilka inte gör kreditprövning via Upplysningscentralen. Här ligger Meddelandelån högt i topplistan.Meddelandelån är en långivare som inte bara godkänner lån utan UC utan även erbjuder ett högt lånebelopp, har direktutbetalning och generösa öppettider.

S.K.E.F. inger trygghet vid ansökan om lån utan UC

Vi har valt att samarbeta med Meddelandelån, då vi anser att det är ett av de mest seriösa aktörerna på marknaden för SMSlån.

Att de etablerades redan år 2006 och fortfarande är en av de mest populära långivarna bland svenska folket, säger ganska mycket. Sedan så är Meddelandelån ett av de kreditmarknadsbolag som är medlem i SvenskaKonsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, S.K.E.F. För att bli medlem i Svenska Konsumentkreditföretagen, S.K.E.F. så måste långivaren garantera seriös kreditgivning och bevisa att de bedriver sin verksamhetlångsiktigt. Det gör Meddelandelån.

Kreditupplysning eller kreditprövning

Vi på "Lån utan UC" vill poängtera att ett lån som inte tar en kreditupplysning via Upplysningcentralen, inte betyder att de inte gör en kreditprövning. Meddelandelån t.e.x. gör sin kreditprövning via Creditsafe. En stor fördel vid ansökan om små krediter, är att om långivaren inte tar en UC så registreras ingen kreditförfrågan hos UC. Ansökan om flera lån vilka tar UC, inom en 12-månadersperiod sänker ditt kreditbetyg.

Det kan vara en nackdel att ha många kreditförfrågningar registrerade på sig. Ifall att du planerar att snart även ansöka ett större lån, du kanske vill ansöka lånelöfte till en villa eller lägenhet. Om banken dåser att du har ansökt många små krediter kan de ifrågasätta din ekonomiska förmåga att avbetala på ett stort lån. Genom att välja ett lån som inte tar UC så riskerar du inte att detta sker.

En kreditprövning är viktig för alla parter

Självfallet så vill inget företag låna ut pengar till någon, utan att veta någonting alls om den ansökande. Därför finns det ingen som kan ge lån utan kreditupplysning. Skulle du stöta på en sådan långivare så bör du vara aktsam. Kolla alltid upp ett sådant företag som erbjuder lån utan kreditupplysning, innan du ingår ett avtal. Och lusläs avtal noggrant.

En seriös långivare ska ha tillstånd av Finansinspektionen och ha ett organisationsnummer.

Att en kreditprövning görs är även bra för din egen skull. Skulle det vid en kreditbedömning visa sig att du inte kan beviljas lån, så bör du se det som en varningsklocka, istället för att försöka låna någon annanstans. Om du inte uppfyller villkoren i kreditmallen så är det högst sannolikt att en lån skulle kunna försätta dig i en ännu sämre ekonomisk sits. Där är det bättre att istället försöka minska utgifterna, öka inkomsterna och kanske försöka sälja saker du inte behöver för att stabilisera din ekonomi.

Martin Svensson

LånutanUC.seInlägget är ett gästinlägg från vår samarbetspartner. Är du intresserad av att samarbeta med oss som affiliate? Läs mer om och anslut dig till vårt affiliateprogram här.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
09:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822