Sommarkampanj - låna pengar med gratis extra återbetalningstid
2019-07-01

Har du råkat ut för sprickor i budgeten i samband med semestern? Ingen fara, vi har ett erbjudande åt dig: låna pengar nu och betala först i slutet av augusti. Läs mer och ansök direkt!

meddelandelån sommarkampanj låna pengar

Kampanjen är avslutad.

Låna pengar med förlängd återbetalningstid

Känns budgeten allt för liten i förhållande till semesterplanerna? Vi på Meddelandelån vill hjälpa dig med budgeten för att du ska få en oförglömlig semester!

Då du lånar från 2000 upp till 6500 kr i juli med en delbetalning, får du nu förlängd återbetalningstid ända fram tills slutet av augusti - helt utan extra kostnader. Förfallodatum för alla kampanjlån är 30 augusti 2019. Med andra ord: ju tidigare du lånar, desto längre återbetalningstid får du.

Kampanjen är i kraft hela juli månad.


Vilka lånebelopp gäller sommarkampanjen?

Sommarkampanjen gäller alla lån från 2000 kr upp till 6500 kr med en delbetalning. Då du lånar 2000-6500 kr kommer du alltså få en enda faktura som förfaller i slutet av augusti. Kampanjlånen är markerade med orange i ansökningsboxen på vår hemsida.

Låna pengar med till 60 dagar återbetalningstid

Meddelandelån erbjuder dig förlängd återbetalningstid med ett fast förfallodatum 30 augusti 2019. Det betyder att oberoende av när du ansöker och får lån, så kommer fakturan att förfalla i slutet av augusti. Med andra ord, ju tidigare du lånar, desto längre återbetalningstid har du.

Nedan ger vi dig ett exempel på kampanjlån.

Låna 6500 kr - återbetala i augusti

Valter har råkat ut för sprickor i budgeten. Han vill åka på en långhelg till Budapest i sommar, men upptäcker att budgeten inte räcker till. Då ser han Meddelandelåns sommarkampanj som erbjuder honom lån med förlängd återbetalningstid utan extra kostnader. Den 2 juli 2019 ansöker han om ett lån på 6500 kr för att täcka sprickorna i budgeten.

Valter får pengarna till sitt konto 15 minuter efter godkänd ansökan. Han har ansökt om lån under kundtjänstens öppettider, och hans bankkonto ligger hos Nordea. Han kommer få en faktura på 7133 kr som förfaller den 30 augusti 2019. Med andra ord har han hela 60 dagar på sig att betala tillbaka lånet.


Hur fungerar ansökningsprocessen?

Kampanjlån kan du ansöka om på förstasidan. Välj ett belopp som hör till kampanjen, d.v.s. en lånesumma från 2000 kr upp till 6500 kr med en delbetalning. Identifikation görs smidigt och enkelt med Bank-ID.

Då du blir beviljad en lånesumma behöver du slutligen godkänna den. Efter att du godkänt lånesumman kommer pengarna finnas på ditt konto inom 15 minuter under kundtjänstens öppettider, ifall du har bankkonto hos en bank vi har direktöverföring till.

Ifall du inte blir beviljad den lånesumma du ansökt om, kan du i vissa fall bli beviljad en annan lånesumma, till exempel en mindre summa med två delbetalningar i stället för en. Kom ihåg att noga läsa lånevillkoren innan du godkänner ansökan.


Sammanfattning - låna pengar smidigt med gratis förlängd återbetalningstid

Så här ser Meddelandelåns sommarkampanj ut i ett nötskal:

  • Låna pengar 2000-6500 kr med en delbetalning
  • Du får förlängd återbetalningstid till slutet av augusti 2019
  • Inga extra kostnader!

Innan du lånar är det viktigt att du vet att du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid, det vill säga innan förfallodatumet 30 augusti 2019. Se alltså noggrant över din ekonomiska situation innan du lånar. Notera även att marknadsföringen gäller en högkostnadskredit.

Meddelandelåns sommarkampanj ger dig extra återbetalningstid utan extra kostnader och kan på så sätt vara en lösning till tillfälliga utgifter och kostnader.

Vi på Meddelandelån önskar dig en riktigt härlig sommar!

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
09:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822