SkattKampanj - låna nu, betala i slutet av maj
2019-03-18

Sprickor i budgeten nu innan skatteåterbäringen? Vi har ett erbjudande till dig - låna nu och betala i slutet av maj! Vi erbjuder förlängd återbetalningstid utan extra kostnader då du lånar 2000 upp till 6500 kr. Läs mer i denna nyhet och ansök direkt!

meddelandelån skattkampanj

Låna pengar med förlängd återbetalningstid

Har du råkat ut för oväntade utgifter nu i vårtider, innan skatteåterbäringen hunnit trilla in på kontot? Vi på Meddelandelån vill hjälpa dig fixa sprickorna i budgeten och har därför en SkattKampanj åt dig.

Då du lånar från 2000 upp till 6500 kr med en återbetalningsrat, får du nu förlängd återbetalningstid fram tills slutet av maj. Helt utan tilläggskostnader! Förfallodatum för alla lån inom kampanjen är 27 maj 2019. Med andra ord: ju tidigare du lånar, desto längre blir återbetalningstiden!

Erbjudandet är i kraft ända fram till 2019-04-08.


Vilka lånebelopp gäller SkattKampanjen?

SkattKampanjen gäller alla lån från 2000 kr upp till 6500 kr med en återbetalningsrat. Då du lånar 2000-6500 kr kommer du alltså att få en enda faktura som förfaller i slutet av maj. Kampanjlånen är markerade med orange i ansökningsboxen på vår hemsida.

Upp till 70 dagar återbetalning under SkattKampanjen

Meddelandelån erbjuder dig förlängd återbetalningstid med ett fast förfallodatum 27 maj 2019. Det betyder att oberoende av när du ansöker och får lån, så kommer fakturan att förfalla i slutet av maj. Med andra ord, ju tidigare du lånar, desto längre återbetalningstid har du.

Exempel på 4000 kr lån

Anna har råkat ut för oväntade utgifter. Hon vill börja cykla till arbetet igen då snön börjat smälta, men cykeln är ursliten och lönen kommer först om en vecka. Anna ser då Meddelandelåns SkattKampanj som erbjuder henne lån med förlängd återbetalningstid utan extra kostnader. Den 18 mars 2019 ansöker hon om ett lån på 4000 kr för att täcka de oväntade utgifterna.

Anna får pengarna till sitt konto 15 minuter efter godkänd ansökan. Hon har ansökt under kundtjänstens öppettider och hennes bankkonto ligger hos Handelsbanken. Hon kommer att få en faktura på 4553 kr med hela 70 dagar återbetalningstid.


Sammanfattning - låna smidigt med mer återbetalningstid

Såhär ser Meddelandelåns SkattKampanj ut i ett nötskal:

  • Gäller lån på 2000-6500 kr med en återbetalningsrat
  • Du får förlängd återbetalningstid till slutet av maj 2019
  • Inga extra kostnader!

Innan du lånar är det dock viktigt att du vet att du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid, det vill säga innan förfallodatumet 2019-05-27. Se alltså noggrant över din ekonomiska situation innan du lånar. Notera att marknadsföringen gäller en högkostnadskredit.

Meddelandelåns kampanj ger dig extra återbetalningstid utan extra kostnader och kan på så sätt vara en lösning till tillfälliga utgifter och kostnader.


Vi på Meddelandelån önskar dig en fin start på våren!

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822