I väntan på julen - 3 förmånliga tips
2019-12-11

Vi har samlat ihop tre förmånliga tips på vad du kan hitta på i väntan på julen för att minimera stress och samtidigt få till julstämningen! Läs tipsen här.

“Meddelandelans

Våra 3 förmånliga tips till dig

Vi är inne i december månad. Detta innebär att affärerna fylls med julprylar, julmusiken börjar höras runt stan - och för en och annan att julstressen börjar smyga fram. Vi har samlat ihop tre förmånliga tips på vad du kan hitta på de kommande veckorna för att minimera stressen och samtidigt få till julstämningen.

1. Gå på julmarknad

Vad är inte mysigare under eftermiddagar i december, då mörkret redan börjat lägga sig över stan, än att gå på julmarknad med familj och vänner?

En god idé under julmarknaderna är att spana efter julklappar. Ofta är produkterna lokala och samtidigt mer personliga än vad du hittar i vanliga affärer. Med andra ord är julmarknader ett väldigt bra alternativ till julklappsshopping, samtidigt som du undviker julstressen - ta vara på lugnet och gå omkring bland de belysta stånden med en kopp glögg eller varm choklad i ena handen, medan du tittar efter juldekorationer och eventuella julklappar.

2. Gör hemlagad glögg

Att tillaga glögg hemma själv är enklare än man skulle tro. Prova på att tillreda din egen glögg detta år du också. Under mörka vinterkvällar är detta en avkopplande programpunkt att sysselsätta sig med - tänd några ljus och drick en kopp julté samtidigt som du blandar ihop glöggen.

Favoritrecept på glögg till decemberkvällarna hittar du många av på internet, till exempel här. En flaska hemlagad glögg är dessutom ett utmärkt förslag på julklapp till glöggälskaren i vänkretsen! Förutom att det är väldigt enkelt och förmånligt att tillaga glöggen själv, uppskattas dessa hemlagade julklappar av de flesta. För ytterligare tips på annorlunda julklappstips, kolla in vårt tidigare julinlägg här.

3. Anordna filmmaraton i jultema

Vårt tredje förmånliga tips för att få till julstämningen och lugnet i hemmet de kommande decemberkvällarna, är att anordna filmmaraton för de nära och kära - i jultema! Vi har plockat ihop tre tips på klassiska julfilmer som garanterat drar upp julstämningen: Polarexpressen, The Grinch samt The Holiday.

En god idé är att dela på ansvaret till anordnandet: du bjuder in vännerna till film den första söndagen i advent, kompisen bjuder in till sig den andra söndagen i advent, och så vidare. På detta sätt har ni alla något mysigt och avkopplande att se fram emot varje vecka!

Sammanfattning - Njut av julväntan förmånligt

I detta inlägg har vi delat med oss av tre mysiga, förmånliga och avkopplande tips till juletiden. Veckorna innan jul kan ofta kännas stressande och väntan kan kännas lång - gå på julmarknad, tillred din egen hemlagade glögg, och bjud vänner på filmkvällar! Dessa tips kommer garanterat höja på den lugna julstämningen, utan att orsaka sprickor i budgeten.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822