3 tips för en oförglömlig farsdag
2019-11-04

Tidigare har vi skirivt blogginlägg om bland annat budgettips till Halloween och hur du njuter av höstlovet billigt. Denna gång vill vi ge dig inspiration för farsdagsfirandet!

“Meddelandelan

1. Sentimental gåva

Det kan kännas besvärligt att hitta en lämplig present till pappa. Ibland känns det som om mannen redan äger alla verktyg och apparat som man bara kan tänka sig. På grund av detta erbjuder vi ett tips på en sentimental gåva som han definitivt uppskattar.

De flesta av oss har samlat en massa hemvideor i form av VHS kassetter ända från barndomsminnen till bröllop. Problemet är att i dagens läge är det inte så lätt att komma åt dessa minnen eftersom VHS-spelare inte är kompatibla med moderna televisioner. Digitalisering av VHS-kassetter är möjligt, och utrustningen som detta kräver är inte speciellt dyr. För ca 400 kronor kan du skaffa dig en videofångare, efter detta är allt du behöver en dator och VHS-spelare. Ifall du inte har tid eller möjlighet att skaffa dig denna utrustningen erbjuder flera företag som t.ex olika fotocenters denna service mot en avgift på 140-150 kr / kassett.

2. Gemensamma måltider

Genom att digitalisera VHS-kassetter kan du återuppleva gamla minnen. Ifall du vill skapa nya minnen kan du förbereda en festmiddag med familjen, eller alternativt gå ut på restaurang. Kanske du vill börja farsdagen med en ordentlig frukost på t.ex. ett hotell. För ungefär 150 kr / person kan du njuta en mättande frukost på ett hotell nära dig.

3. Evenemang och tillställningar

Ett tredje alternativ för farsdagsfirande är att delta på t.ex. en konsert, bio eller ett sportevenemang. Sök fram även andra kulturevenemang som sker nära dig, kanske du hittar något som passar just dig och din familj! Oberoende av vilken tillställning ni väljer att delta på är poängen att göra något tillsammans. Gemensamma upplevelser ger oförglömliga minnen som gör en perfekt gåva till farsdag.

Sammandrag

Presenter behöver inte alltid vara något fysiskt utan de kan handla om att återuppleva gamla minnen eller att skapa nya tillsammans. Digitalisera VHS-kassetter för att återuppleva minnen. Gå ut och äta, eller på bio, sportevenemang eller teater för att skapa nya, gemensamma minnen med de nära och kära, detta är en gåva inte bara för far, men för hela familjen!

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:30 - 17:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822