Tre tips till Mors dag
2018-05-17

Mors dag närmar sig. Vet du inte ännu hur du ska uppvakta mor denna dag? Vi har samlat ihop tre tips i olika prisklasser så du hittar något som passar både tycke och plånbok.

Meddelandelån morsdag 2018

Meddelandelåns tre tips till Mors dag

Vi på Meddelandelån vill hjälpa dig på traven i planerandet av en minnesvärd Mors dag. Läs tipsen här nedan.

Gå på spa tillsammans

Vad är inte bättre än att få lite kvalitetstid tillsammans en dag som denna? Överraska mor med en dag på spa - det är garanterat uppskattat. Populära alternativ är till exempel helkroppsmassager, fotmassager och ansiktsbehandlingar. Du kan välja behandling enligt budget och preferens! Priset ligger vanligtvis på mellan 800 och 1200 kr.

Starta cykelsäsongen med ny cykel

Nu när vädret börjar bli somrigt, börjar även cykel kännas som ett allt bättre alternativ att röra sig från ställe till ställe. Är mors cykel i skick? Om inte, kanske hon önskar sig en ny, perfekt även för cykelturer i sommarvärmen under de kommande månaderna. Priset på en cykel att använda i stan ligger på mellan 2000 och 3000 kr, och finns att köpa till exempel på XXL.

Morsdagsbrunch

Starta mors dag på rätt sätt. Du kan boka bord på en brunchrestaurang i stan, och njuta av god mat och dryck tillsammans. Enkelt men även detta väldigt uppskattad kvalitetstid. En brunch för två personer är ca 250-300 kr beroende på restaurang. Brunch är även enkelt att fixa ihop själv. En idé är att vara på det fina vädret och bjuda med familjemedlemmarna på morsdagspicknick. Var och en kan hämta något med sig - på detta sätt fungerar picknicken med knytkalasanda. Enkelt, billigt och väldigt trevligt!


Med dessa tre tips önskar vi dig lycka till i planerandet av Mors dag.


meddelandelån anna

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822