Sparblogg - Inredningstips med en budget
2018-01-30

IKEA:s grundare Ingvar Kamprad har gått bort den 27 januari 2018 i Småland. Med detta inlägg vill vi hylla Kamprads verk, nämligen den världskända IKEA som möjliggjort inredning av hem på budget.

Inredningstips

Meddelandelåns inredningstips

Vad är inte bättre än att komma hem till en mysigt och personligt inredd lägenhet om kvällarna? Vi har i denna sparblogg listat upp några enkla och billiga inredningstips. Dessa är lätta att uppfylla med hjälp av allas vårt IKEA samt den egna fantasin.


1. Lys upp lägenheten i vintermörkret

Om det är något det finns gott om på IKEA-varuhusen världen över, är det ljus (i alla former). Ett lätt sätt att skapa mer stämning i lägenheten, är att sprida ut några ljuslyktor eller ljusslingor runtom. Att avsluta dagen med tända ljuslyktor och en bra bok ger det där lugnet som behövs i vardagen.

Passa på att kolla in ett av våra tidigare Sparbloggen-inlägg om ljus i vintermörkret, för att få tips om hur du på bästa sätt använder dig av ljus samtidigt som du sparar på energi.

Pris: ca 40 kr (ljusslinga)

2. Höj på mysfaktorn med nya gardiner

Ett lätt sätt att ändra på känslan i hela lägenheten är att byta ut gardinerna. Dessa är ofta de första detaljerna som märks då man kommer in i en lägenhet och därmed kan du utan större budget, med nya gardiner enkelt ändra stämning och tema. På IKEA finns mönster så det räcker – i alla teman och prisklasser. För sovrummet, vardagsrummet, lekrummet och köket. Det är bara att låta fantasin flöda.

Pris: ca 100 kr (gardin)

3. Piffa upp nattduksbordet med egna knoppar

Letar du efter ett nytt nattduksbord som du vill göra personligt utan desto större insats? Ett enkelt tips är att köpa ett HEMNES-sidobord från IKEA, och till det införskaffa egna knoppar. Dessa hittas på flera inredningsbutiker runtom. Det går smidigt att bara skruva fast de personliga knopparna, och vips har du en egen touch på ditt sidobord.

Pris: ca 500 kr (sidobord), ca 30 kr (knopp)


Vad krävs för att få till en förändring?

Det behövs inga stora insatser för att få till den välbehövda förändringen i hemmet. Det är dessutom lätt att göra allt lite mer personligt genom att använda sig av kombinationen av IKEA och egna personliga detaljer. Bara fantasin står som hinder!

Vinnare av IKEA-tavling

Här har vi ett exempel på hur en av våra kunder inrett i sitt hem, med hjälp av IKEA-presentkortet vi lottade ut i samband med en tävling.

Tack vare Kamprad och IKEA är allt detta möjligt – det går smidigt och enkelt att göra hemmet till en trevlig plats att vistas på. Redan med en budget på 670 kr kan en helt ny stämning skapas.


Med vänliga hälsningar,

Anna Meddelandelån

Anna

Meddelandelån Kundtjänst

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 - 16:00
09:00 - 16:00
13:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822