Tävling - MeddelandelånMovember
2017-11-02

Meddelandelån Movember

Vi har gått in i november månad. Detta betyder att den internationella Movember-kampanjen drar igång! Vi på Meddelandelån har kört igång en tävling på Instagram för att vara med och sprida ordet.

Vad är Movember egentligen?

Allt började i Australien år 2003, då två killar bestämde sig för att börja odla mustasch i november månad. De ville på detta sätt skapa synlighet och samla ihop pengar för att stödja diverse projekt för att främja mäns hälsa runtom i världen. Det handlar bl.a om forskning kring prostatacancer samt mäns mentala hälsa. År för år har kampanjen fått allt mer synlighet i allt fler länder, och 2012 påbörjades kampanjen officiellt även i Sverige.

Movember-kampanjen i Sverige består i denna dag två delar: den ena innebär att odla mustasch i november. Den andra delen kallas MOVEmber, och är en kombination av orden move (röra på sig) samt november. Denna del av kampanjen handlar om att röra på sig under november månad och att genom detta skapa synlighet för kampanjen.

Instagram-tävling

Vi på Meddelandelån har satt igång en tävling på vårt Instagram-konto. Hur ser ditt Movember ut? Publicera din Movember-bild på Instagram med hashtag #MeddelandelånMovember och tagga oss @meddelandelan i bilden. Bara fantasin sätter gränsen över vad Movember innebär för dig!

Vi kommer varje vecka välja ut en vinnare av ett pris! Visst är du med?

Tävlingsregler:

  1. Tävlingen arrangeras av C Finance AB / Meddelandelån Sverige (organisationsnummer 556708-4578).
  2. Tävlingen börjar 02/11/2017 och slutar 30/11/2017. Vinnare kommer publiceras varje vecka i Instagram samt i slutet av kampanjen på hemsidan. Tävlingen är öppen för alla som är bosatta i Sverige och är över 18 år gamla. Personer som jobbar, eller är familjemedlemmar till arbetstagare på företaget får inte delta i tävlingen.
  3. Meddelandelån Sverige har rätten att välja vilket bidrag som vinner. Vinnaren väljs ur de bidrag som är uppladdade under tävlingstiden, innehåller #MeddelandelånMovember och är taggade till @meddelandelan. Deltagaren måste även ha ett publikt Instagram-konto, så att bilden kan ses av Meddelandelån Sverige under tävlingsperioden.
  4. Priserna kommer att levereras hem till vinnarna inom rimlig tid efter att tävlingen avslutas. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras vad avser innehåll eller omfattning. Om Meddelandelån, efter rimliga ansträngningar, inte har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnar är korrekta. Meddelandelån ansvarar inte för några extra kostnader i samband med vinsten förutom fraktkostnader. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priserna kan inte utbytas mot pengar.
  5. Vid misstanke om manipulation eller fusk förbehåller sig Meddelandelån Sverige rätten att diskvalificera deltagare. Bidrag som är provocerande eller på annat sätt tvivelaktiga, kommer att raderas och de kommer inte att beaktas i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera användare utan förvarning eller vidare förklaring.
  6. Meddelandelån Sverige förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.
  7. Vinnarnas namn kommer att publiceras på Meddelandelåns hemsida www.meddelandelan.se, vårt Instagram-konto och på vår Facebook-sida.
  8. Du kan endast skicka ett (1 st.) tävlingsbidrag till tävlingen. Genom att delta i tävlingen är deltagare överens om att eventuellt få sitt namn och sin bild publicerad på vår hemsida (www.meddelandelan.se), Instagram och Facebook. Tävlingsbidraget kan användas av oss för vilket ändamål som helst, utan någon form av ersättning.
  9. OBS! Kom ihåg att du inte får använda upphovsrättsskyddade bilder. Deltagaren bekräftar att tävlingsbidraget har skapats av deltagaren själv och att ingen annan person eller organisation äger upphovsrätten till tävlingsbidraget. Om deltagaren publicerar ett tävlingsbidrag som bryter mot upphovsrätten, ansvarar deltagaren själv för eventuell skada som kan uppkomma till följd av brott mot upphovsrättslagen.

Vi önskar alla lycka till i tävlingen!

Delta här!


Med vänliga hälsningar,

Anna Meddelandelån

Anna

Meddelandelån Kundtjänst

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822