Sparblogg - Kostymtips för Halloween
2017-10-23

Meddelandelån Halloween

Meddelandelåns bästa kostymtips

Vi har listat upp tre tips på kostymer till Halloween: mumien, vindruvsklasen och fladdermusen. Kostnaderna vi uppskattat, ligger på mellan 0 och 200 kr. Ifall du råkar hitta allt hemma i skåpet kommer du lätt undan. Annars kan en runda till närmaste second hand-butik sitta bra!


1. Mumien

Det enda du behöver för denna klassiska halloweenkostym, är en vit skjorta, vita byxor (eller varför inte tights), toapapper samt svart och vit ansiktsfärg (hittas hos t.ex. Buttericks). Ju äldre och mer slitna de vita kläderna du hittar är, desto bättre! En bra idé ifall du inte har passande kläder för detta sedan innan, är att köpa second hand. Du sparar på både ekonomi och miljö!

Börja med att klä dig vitt. Måla sedan ansiktet vitt och skugga med den svarta färgen runt ögon och kinder. I detta fall gör det inget ifall det råkar bli kletigt – det är ju ändå Halloween det gäller! Som näst är det bara att linda in sig i toapappret, och du är klar.

Kostnad: 50-150 kr


2. Vindruvsklasen

Ifall du inte känner för att vara allt för skrämmande detta år men ändå vill satsa, ja då kan det vara bra att köra på denna kostym.

Det du behöver är byxor och skjorta i matchande färg (kan vara svart, brunt eller varför inte violett om det råkar hittas i garderoben) en påse gröna eller violetta ballonger samt tråd. Blås upp ballongerna och knyt fast dem i tråden, häng sedan upp dessa längder till exempel från axlarna och tvärs över till midjan!

Kostnad: 0–100 kr


3. Fladdermusen

Sist men inte minst - fladdermusen! Ifall du har mycket svart i garderoben nu i höst, är detta en lätt lösning. Det du behöver är svarta kläder från topp till tå, ett stycke lite tjockare svart tyg som blir vingar, sax samt en säkerhetsnål.

Här går det att vara kreativ: klipp det svarta tyget i den form du vill att dina vingar ska se ut (lättast är det ifall du klipper en enda stor vinge som sträcker sig från en hand till en annan). Vingen kan du t.ex. med en säkerhetsnål fästa baktill. För att fästa den vid händerna, klipp små hål i båda ändorna och trä på lillfingret.

För en extra skrämmande touch på det hela, kan du köra på linser i Halloweentema tillsammans med denna kostym. Då kommer du garanterat att vara festens mest skrämmande gäst!

Kostnad: 100–200 kr


Med dessa tips hoppas vi på Meddelandelån att du fått dig lite ny kostyminspiration. Samtidigt vill vi önska dig en riktigt mysig Halloween!


Med vänliga hälsningar,

Anna Meddelandelån

Anna

--

Meddelandelån Kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 - 16:00
09:00 - 16:00
13:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822