Vinn Drömpresent åt Mor
2017-05-23

Vinn en drömpresent åt Mor

Meddelandelåns efterlängtade #drömpresent tävling är tillbaka! Läs nedan instruktionerna för hur du deltar i tävlingen och kan vinna en drömpresent åt Mor!

Meddelandelån drömpresent mors Dag

Så deltar du:

 1. Ta en bild på en produkt, tjänst eller upplevelse som du skulle önska ge som present till Mors dag
 2. Ladda upp bilden till ditt eget Instagram konto och beskriv varför just denna present är en Drömpresent till Mor. Inkludera #drömpresent och tagga @meddelandelan i beskrivningen.
 3. Publicera bilden så är du med i tävlingen!

Bland alla bidrag som kommit in under tävlingstiden, väljer vår jury en två lyckliga vinnare.

Tävlingsregler:

 1. Tävlingen arrangeras av C Finance AB / Meddelandelån Sverige (organisationsnummer 556708-4578).
 2. Tävlingen börjar 23/05/2017 och slutar 27/5/2017. Vinnaren kommer att publiceras den 28/5/2017. Tävlingen är öppen för alla som är bosatta i Sverige och är över 18 år gamla. Personer som jobbar, eller är familjemedlemmar till arbetstagare på företaget får inte delta i tävlingen.
 3. Meddelandelån Sverige har rätten att välja vilket bidrag som vinner. Vinnaren väljs ur de bidrag som är uppladdade under tävlingstiden, innehåller #drömpresent och är taggade till @meddelandelan. Deltagaren måste även ha ett publikt Instagram-konto, så att bilden kan ses av Meddelandelån Sverige under tävlingsperioden.
 4. Priserna kommer att levereras hem till vinnarna inom rimlig tid efter att tävlingen avslutas. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras vad avser innehåll eller omfattning. Prisets värde får inte överstiga 2000 SEK. Om Meddelandelån, efter rimliga ansträngningar, inte har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnar är korrekta. Meddelandelån ansvarar inte för några extra kostnader i samband med vinsten förutom fraktkostnader. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priserna kan inte utbytas mot pengar.
 5. Vid misstanke om manipulation eller fusk förbehåller sig Meddelandelån Sverige rätten att diskvalificera deltagare. Bidrag som är provocerande eller på annat sätt tvivelaktiga, kommer att raderas och de kommer inte att beaktas i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera användare utan förvarning eller vidare förklaring.
 6. Meddelandelån Sverige förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.
 7. Vinnarnas namn kommer att publiceras på Meddelandelåns hemsida www.meddelandelan.se, vårt Instagram konto och på vår Facebook-sida.
 8. Du kan endast skicka ett (1 st.) tävlingsbidrag till tävlingen. Genom att delta i tävlingen är deltagare överens om att eventuellt få sitt namn och sin bild publicerad på vår hemsida (www.meddelandelan.se), Instagram och Facebook. Tävlingsbidraget kan användas av oss för vilket ändamål som helst, utan någon form av ersättning.
 9. OBS! Kom ihåg att du inte får använda upphovsrättsskyddade bilder. Deltagaren bekräftar att tävlingsbidraget har skapats av deltagaren själv och att ingen annan person eller organisation äger upphovsrätten till tävlingsbidraget. Om deltagaren publicerar ett tävlingsbidrag som bryter mot upphovsrätten, ansvarar deltagaren själv för eventuell skada som kan uppkomma till följd av brott mot upphovsrättslagen.

Vi önskar alla lycka till i tävlingen!

Delta här

Med vänliga hälsningar,

Anna Meddelandelån

Anna

--

Meddelandelån Kundtjänst

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 - 16:00
09:00 - 16:00
13:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822