Meddelandelån chat prisas av kunder
2017-04-11

Kvalitetsstämpel för framgångsrik chat

Meddelandelåns kundtjänst har idag blivit certifierad av LiveChat som en mästare inom kundsupport.Vi implementerade chatfunktionen som ett resultat av kundernas önskemål i kundundersökningen 2016. Chatfunktionen visade sig direkt vara ett bra val både enligt våra kunder och vår kundtjänst. Kunderna får smidigt tag på oss, och vi kan svara snabbare på frågor gällande våra tjänster - en så kallad win-win situation! Nu har vi dessutom fått tack för chatten i form av en kvalitetsstämpel!

Vad är en kvalitetsstämpel?

Kort sagt, är en kvalitetsstämpel en utmärkelse av välgjort arbete. Kvalitetsstämpel kallas ofta också för certifikation. LiveChat som fungerar som plattformen för Meddelandelåns chatfunktion har 2017-04-11 gett vår kundtjänst kvalitetsstämpeln för sin goda aktivitet med chatten. Certifikationen visar att 93% av alla kunder är nöjda med chatfunktionen och supporten som de får från oss.


Vi är glada att ni kunder gett oss denna cerifikation och ser fram emot att hjälpa er vid frågor också i framtiden. Förutom chatten når du oss som vanligt också via telefon på 020-40 00 03 och via e-post på kundtjanst@meddelandelan.se.

Med vänliga hälsningar,

Anna Meddelandelån

Anna

--

Meddelandelån Kundtjänst

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts öppettider 08:00 - 16:00
09:00 - 16:00
13:00 - 16:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822