Vinnarna i Mors dag fototävlingen
2016-05-30

Vi arrangerade en fototävling på Facebook till ära för mors dag. I dag presenterar vi vinnarna i tävlingen. Fortsätt att läsa för att kolla om du vann.

Vinnare i tävlingen

1: pris -- Christoffer, Mariestad

1:a pris i tävlingen
Bestick, fat och kastruller... Högt, lågt - huller om buller! Tallrikar efter en kvartett.. Rockar faktiskt inte fett! Därför hoppas jag få vinna en maskin. Som utan ansträngning gör disken ren och fin. Mor, lilla mor, kasta din YES! Med denna blir disken ren utan stress! Du kan sluta att spotta och svära... Disken ska dig aldrig mer besvära!

Juryns kommentar: Bilden står ut ur mängden och vi kan se satsningen som gjorts för både bild och rimmande text. Hälsning från juryn: Ett utmärkt försök, här får ni ett tillägg till ert kök!


2:a pris -- Julianna, Västerås

2:a pris i tävlingen
Min mammas nuvarande mobil är gammal, sliten och ful. Den har gett upp och det är minnsan inte så kul. Tänk att med fantastiska Samsung Galaxy S5 Neo kan hon ta fantastiska ögonblick med kameran ,och sen bilderna spara. En harmoni av musik skickas med bluetooth så lätt, och batteriet laddas i stationen så lätt. Vad mer kan man begära att bli sponsrad av Meddelandelån. Det kommer stå klart och tydligt att denna lur blir en succé när min kära mor av mig denna får.

Juryns kommentar: En fin tanke att hålla mor med i de teknologiska förändringarna och en bra motivering! Pris: 2 st biobiljetter.


Inlägget med flest röster -- Titti, mockfjärd

Inlägget med flest röster
Nytt tak Tegelpannor står högst på önskelistan trött på presenningen tänk om det skulle gå in vatten så drömvinst är tegelpannor i denna modell.

Juryns kommentar: Ingen vill väl ha ett läckande tak. Detta bidrag fick flest röster i tävlingen. Pris: 2 st biobiljetter.


Meddelandelån gratulerar alla vinnare!

Tusen tack åt alla deltagare. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post. Passa på att följa oss på Facebook för att få besked om nya tävlingar och andra intressanta händelser.

Lätt att ansöka. Gick snabbt att få pengarna utbetalda på kontot.

Anna-Leena

Snabb och bra handläggning!

Per

Rekommenderas. Snabb handläggning och snabb utbetalning. Seriöst.

Eva

Jag tycker det fungerar jättebra. Det är enkelt och det går snabbt.

Bengt

Kan vi hjälpa dig med något?

Kontakta vår kundtjänst ifall du behöver hjälp med någonting.

Kundtjänsts telefontider 09:00 - 12:00
kundtjanst@meddelandelan.se 08-446 82 822